Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2022

Πλημμύρισαν αυλές,αποθήκες ,χωράφια και πτώση δέντρων σε Τραγάνα και Παραβόλα (φωτο)

>

Προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε πριν λίγο την Δ.Ε Θεστιέων. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση έχουν πλημμυρίσει αυλές ,αποθήκες κυρίως από λασπόνερα και φερτά υλικά ενώ στην Τραγάνα είχαμε πτώση λεύκας και άλλων δέντρων τα οποία απομακρύνθηκαν  από τον Ε.Π.Σ Παραβόλας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται.
  














3 σχόλια:

  1. Πάλι τα ίδια, από το 2017 αυτή η περιοχή υποφέρει γιατί; γιατί η περιφέρεια έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική. Καθάρισαν το Λιγορεμα μόνο 500 μ. πάνω από τα σπίτια, το ρέμα κατεβάζει μεγάλες ποσότητες, είναι ακαθάριστα, κάποιοι έξυπνοι έφτιαξαν σωληνωτα, κάποιοι άλλοι μπαζωναν τη κοίτη για πρόσβαση στα χωράφια τους. Και το κερασάκι, το Λιγορεμα Δεν είναι οριοθετημενα!!!!!!!!!!!. Πολύ θα θελα να ακούσουμε πρώην προέδρους, δημάρχους, πλην των κ. Κ. Κεχαγιά και Β. Καραγκούνη που πασχισαν με αυτό το χάλι. Και το ανέκδοτο, οι απόζημιωσεις από τον Ε. Λ. Γ. Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που κάποιος αντέδρασε, Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε M.G,είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας και παντελώς άσχετος με τα πραγματικά γεγονότα. Μάθε πρώτα τι έχουν κάνει πραγματικά προηγούμενοι πρόεδροι από αυτούς που ανέφερες και μετά μίλα. Οι τωρινοι τοπικοί εκλεγμένοι είναι εντελώς άπραγοι σε ότι αφορά τα προβλήματα του χωριού μας,είναι απλά θεατές στο έργο και πετούν αλλού το μπαλάκι και είναι παρών μόνο όταν έρχεται κάποιος και είναι να τους φωτογραφίσει στον τόπο του προβλήματος και όχι να κάνουν πράξεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!