Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2022

Δόξα :Δολιοφθορές στο γήπεδο Καινούργιου

>

Ανακοίνωση Δόξας Καινουργίου 

 Χθες το απόγευμα διαπιστώσαμε δολιοφθορές στις υποδομές του Δημοτικού γηπέδου Κοινότητας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα:

1. Αφαιρέθηκε το λουκέτο της κεντρικής - ανατολικής - εισόδου του γηπέδου, που έχουμε πρόσβαση στα αποδυτήρια και τοποθέτησαν άλλο.....

 2. Διαπιστώθηκαν καταστροφές στο τσιμεντένιο δοκό στήριξης της συρόμενης εισόδου.

3. Παραβίαση του ηλεκτρικού αλλά αφύλακτου πίνακα (εντός του γηπέδου), όπου έκλεισαν... τον προγραμματισμό του αυτόματου ποτίσματος του χόρτου του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Αποτέλεσμα αυτών να έχει αρχίσει το χόρτο, τοπικά να ξηραίνεται (φωτό), διότι όπως ενημερωθήκαμε σήμερα από φίλο της ΔΟΞΑΣ και γείτονα, το πότισμα σταμάτησε εδώ και 3 ημέρες.

Συνεπώς μετά και αυτά τα τελευταία γεγονότα κρίνεται αναγκαία η αποκατάσταση του σπασμένου εξωτερικοί τοιχίου του γηπέδου, καθώς και φύλαξη και συντήρηση του, απο το Δήμο Αγρινίου με μόνιμο προσωπικό.

Αυτή η κατάσταση, όπως γίνεται πλέον σαφές αποθαρρύνει και τους τελευταίους " εραστές του ονείρου" για συνέχιση της ανιδιοτελούς προσφορά τους. 

Οι δημοτικές - δημόσιες  αθλητικές υποδομές θέλουν περισσότερο σεβασμό από όλους.

Υ.Γ. Ενημερώσαμε άμεσα τους τεχνικούς του Δήμου και υπάλληλο της Κοινότητας για άμεση παρέμβαση το πρωί της τεχνικής υπηρεσίας για ενεργοποίηση του αυτόματου ποτίσματος και την τοποθέτηση προστατευτικού μεταλλικού κουτιού στους ηλεκτρικούς πίνακες .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!