Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Δήμος Αγρινίου - Δημοπράτηση έργου «Ανακατασκευές πεζοδρομίων –διαμορφώσεις ραμπών ΑΜΕΑ

>

Την κατασκευή νέων ραμπών για τη βελτίωση ...

της προσβασιμότητας των ατόμων με κινητικά προβλήματα αλλά και την ανακατασκευή και συντήρηση πεζοδρομίων σε διάφορους δρόμους προωθεί ο Δήμος Αγρινίου. 

Το έργο,  προϋπολογισμού  1.500.000,00 €,  «Ανακατασκευές πεζοδρομίων –διαμορφώσεις ραμπών ΑΜΕΑ οδών Δήμου Αγρινίου»  από το Ε.Π. "Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020 δημοπρατείται στις 23-03-2021. 

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν τοπικά σε σημεία όπου υπάρχουν φθορές και αφορούν εργασίες κατασκευής, αποκατάστασης και συντήρησης πεζοδρομίων. Στο πλαίσιο των εργασιών θα αποκατασταθούν κατεστραμμένα κρασπεδόρειθρα, θα αφαιρεθούν κορμοί κομμένων δένδρων (και των ριζών τους), θα διαμορφωθούν δίοδοι πρόσβασης ΑΜΕΑ σε σημεία όπου απαιτείται.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου: «Κατασκευάζουμε νέα πεζοδρόμια και ενδυναμώνουμε το αίσθημα ασφάλειας  των πεζών. Συνεχίζουμε, σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, τα έργα κατασκευής των πεζοδρομίων ώστε να διευκολυνθεί η διέλευση των πολιτών και να βελτιωθούν αισθητικά και λειτουργικά οι κοινόχρηστοι χώροι. Αναβαθμίζουμε τον δήμο μας, βελτιώνουμε το δίκτυο κίνησης των πεζών με πρόνοια και ευαισθησία για τα άτομα με κινητικά προβλήματα».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!