Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 04, 2020

Νέα Διευθύντρια στο ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου η Βασιλική Μουρατίδου

>
Καθήκοντα διευθύντριας στο ΕΠΑ.Λ Καινουργίου ανέλαβε η κ.Βασιλική Μπυρατίδου....
Η   Διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ. Καινουργίου, κα Βασιλική Κ. Μουρατίδου,  είναι μόνιμη εκπαιδευτικός της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Αιτωλοακαρνανίας από το 2003, με οργανική θέση στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου. Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Πατρών του τμήματος Μηχανολογίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (Master) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του  μεταπτυχιακού προγράμματος: «Εκπαιδευτική Πολιτική και Διοίκηση», του τμήματος « Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής». Μετεκπαιδεύτηκε σε δύο ετήσια προγράμματα (Συμβουλευτικής και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατέχει πιστοποιητικό της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου C2. Περάτωσε επιτυχώς την εκπαίδευσή της στις νέες τεχνολογίες επιπέδου Β1 το 2019, καθώς και του επιπέδου Β2 το 2020. Είναι εξωτερικός συνεργάτης  του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και διδάσκει σε προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτικών, όπως: «Μαθητεία», «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.».

Το χρονικό διάστημα 2011 – 2015 κατείχε θέση ευθύνης στο ΕΠΑ.Λ. Αμφιλοχίας.

Συμμετέχει σε επιστημονικά συνέδρια ως εισηγήτρια και ως κριτής και  δημοσιεύει επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά  και σε πρακτικά συνεδρίων.
Εκπόνησε την διπλωματική της εργασία με θέμα: «Ηγεσία και Στρατηγικός Σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της Σχολικής Αποτυχίας στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοκρατικού Σχολείου – Διερεύνηση των απόψεων των Διευθυντών των ΕΠΑ.Λ.». Έχει ενεργή εκπαιδευτική και επιστημονική δραστηριότητα σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας.

Παρακολουθεί ημερίδες, σεμινάρια και επιμορφώνεται σε θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!