Τρίτη, Μαΐου 26, 2020

Καινούργιο :Άνοιξε η εστίαση χωρίς καμία απώλεια

>
Πρόγνωση καιρού για το Καινούργιο | KainourgiopressΧωρίς καμία απώλεια βρήκε η επόμενη μέρα την εστίαση στο Καινούργιο, μετά την άρση του lockdown...
Έτσι όσοι επαγγελματίες δεν δούλευαν το προηγούμενο διάστημα ως delivery ή take away άνοιξαν τα καταστήματα τους χθες Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 ,ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξουν και όσα καταστήματα  έχουν επηρεαστεί από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών ή δραστηριοποιούνται στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Ήδη οι ιδιοκτήτες έχουν προχωρήσει στην χωροθέτηση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ,ενώ έχουν υπάρξει και διαμορφώσεις νέων εξωτερικών χώρων,ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι πελάτες.

Σαφώς θετική εξέλιξη ,αφού στο Αγρίνιο αλλά και γενικότερα στην Ελληνική επικράτεια πολλά καταστήματα έβαλαν οριστικό λουκέτο ή πωλητήριο.

Το Καινούργιο αποτελεί  πόλο έλξης καθώς οι πολλές επιλογές ,η μικρή απόσταση από το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές ,οι άνετοι χώροι,η εύκολη στάθμευση ,η μεγάλη ποικιλία ,αλλά και η ποιοτική παροχή υπηρεσιών,  είναι τα βασικά σημεία που κάνουν την διαφορά στην νέα πραγματικότητα για επαγγελματίες και πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!