Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2020

Καινούργιο :Ανακοίνωση διάψευσης φημών

>
Με την παρούσα ανακοίνωση οικογένεια που έχει ενοχληθεί και φέρεται ότι θίγεται από φήμες που τις τελευταίες ημέρες, ...
όπως ισχυρίζεται ,διακινούνται στο Καινούργιο, δηλώνει ότι καμία σχέση δεν έχει μέλος της, με  με την νόσο του νέου Κορωνοϊού.

Αναλυτικά :

"Αναφορικά με τις ψευδείς φήμες που θέλουν μέλος της οικογένειάς μας να νοσεί από τον νέο κορωνοϊό ,ως απάντηση δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουμε  και ότι ουδέποτε αρνήθηκε να υποβληθεί μέλος της οικογένειάς μας σε προληπτικό έλεγχο.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι η διαφύλαξη της υπόληψης της οικογένειάς μας και η αποκατάσταση της αλήθειας ,καθώς θεωρούμε ότι μας θιγεί σε μεγάλο βαθμό(η διακίνηση ψευδών φημών).

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε σε οποιαδήποτε επίσημη αρχή το ζητήσει ,αποτέλεσμα του σχετικού τεστ, το οποίο είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ ,και στο οποίο προληπτικά υποβλήθηκε μέλος της οικογένειάς μας."

Καινούργιο 23-3-2020


Λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων τα στοιχεία της οικογένειας είναι στην διάθεση του kainourgiopress για να δοθούν σε οποιαδήποτε επίσημη αρχή τα  ζητήσει.

Το kainourgiopress δεν φέρει καμία ευθύνη για ανακοινώσεις τρίτων.

9 σχόλια:

  1. Ντροπή σε όσους έσπευσαν να στοχοποιήσουν ανθρώπους που δεν έχουν δώσει δικαιώματα και δεν σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά.Ντροπή και μόνο ντροπή γιατί κάποιοι εν'μέσω Έκτακτης Ανάγκης σπέρνουν πανικό.Μπας και ασς γίνει μάθημα.Πάρτε την απάντηση και βάλτε τη στα στόματα άσσων διασπείρουν ανυπόστατα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορίστε ο άνθρωπος είναι "καθαρος"...όλοι εσείς όμως λέτε στα παιδιά σας, στα ανήψια σας,στους συγγενείς σας γενικά να μείνουν στην Αθήνα και όλες τις μεγαλουπόλεις? Η όχι οι δικοί μας δεν έχουν τίποτα... ντροπή μακάρι να σας γίνει μαθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν κάποιοι ανοίξετε ξανά το στόμα σας για άλλους να φροντίσετε να ακούτε τους αρμόδιες αρχές και τις επίσημες ανακοινώσεις. Ποιος τώρα θα απολογηθεί για τα όσα η οικογένεια πέρασε αυτές τις μέρες για να φθάσει σε σημείο να διαψεύσει κάτι το οποίο πουθενά δεν αναφέρθηκε παρά μόνο φήμες που όμως κάνουν χειρότερο κακό σε μια κλειστή κοινωνία.Τα παιδιά τα σκέφθηκε κανείς ;;;Τα παιδιά τι σας φταίνε τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανθρωπάκια για λύπηση .Αυτοί που το ξεκίνησαν σε ποιο λαγούμι θα χωθούν τώρα εεεε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην οικογένεια για την άψογη και σοβαρή ενέργεια.Μπράβο σε όσους τήρησαν υπεύθυνη στάση και όχι μόνο δεν αναπαρήγαγαν τα κουτσομπολιά ,αλλά απέτρεπαν κι άλλους να το κάνουν,(υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι ευτυχώς).Για τους άλλους η ανακοίνωση τα λέει όλα.

    Ο Δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε και να παρακολουθούμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Οι μέρες που ζούμε είναι περίεργες και οφείλουμε να προστατεύουμε το συνάνθρωπό μας και όχι να διασπείρουμε ανυπόστατες φήμες που σπέρνουν τον πανικό και μπορούν να βλάψουν τον διπλανό μας. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τον κάθε άσχετο ειδήμονα της γειτονιάς μας.
      Σεβασμός στους συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.
      Ο ιατρός
      Ζησιμόπουλος Χρήστος

      Διαγραφή
  6. Καλό θα ήταν να μην προτρέχουμε και να παρακολουθούμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Οι μέρες που ζούμε είναι περίεργες και οφείλουμε να προστατεύουμε το συνάνθρωπό μας και όχι να διασπείρουμε ανυπόστατες φήμες που σπέρνουν τον πανικό και μπορούν να βλάψουν τον διπλανό μας. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τον κάθε άσχετο ειδήμονα της γειτονιάς μας.
    Σεβασμός στους συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.
    Ο ιατρός
    Ζησιμόπουλος Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σεραφειμ Χονδρος23 Μαρτίου, 2020 18:46

    Καλα βρε παιδια, που ζουμε τελικα ? Απο ποτε η ασθενεια ενος συνανθρωπου συνιστα αμαρτημα και παραβατικη συμπεριφορα ?αλλα οχι η συγκεκριμενη αλλα οποιοσδηποτε αν αρωστησει πρεπει να γινει θεμα και αντικειμενο σχολειων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς κύριε Χονδρέ η ανακοίνωση αφορά την ενόχληση για την διασπορά ψευδής φήμης σε μια κλειστή κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται.Το πιο πιθανό είναι να νοσήσουμε όλοι κάποια στιγμή,αλλά είναι άλλο να νοσείς και να προσέχεις.

      Με εκτίμηση
      Κάτοικος Κιανουργίου

      Διαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!