Δευτέρα, Μαρτίου 23, 2020

Αγρίνιο:Ηλικιωμένος έσπευσε με το ξημέρωμα σε βενζινάδικο για να προλάβει να περάσει πόντους στην κάρτα.

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike βενζινάδικοΤι και αν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω πανδημίας ,τι κι αν  οι περισσότεροι (ευτυχώς)πολίτες της χώρας εφαρμόζουν...
τις εντολές του κράτους και αγχώνονται μη κολλήσουν και μην διασπείρουν τον νέο κορωνοϊό ,κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι είχαν πιο σημαντικά θέματα να τακτοποιήσουν πρωί πρωί,πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις αντιμετώπισε σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο ,όταν λίγο μετά τις 07:30!!! τον επισκέφτηκε ηλικιωμένος πελάτης με το με όχημά του όχι όμως για βάλει καύσιμο,ούτε να συμπληρώσει αέρα στα λάστιχα, αλλά για να περάσει τους πόντους στην κάρτα από καύσιμο που έβαλε αργά τη νύχτα στον αυτόματο πωλητή καυσίμων που διαθέτει το πρατήριο.

Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης (τέρας ψυχραιμίας) πέρασε τους πόντους, ενώ ο πελάτης αποχώρησε εμφανώς ικανοποιημένος για τους πόντους που κέρδισε.


1 σχόλιο:

  1. Εγώ ξέρω περίπτωση που με το πουρνό πουρνό πήγε στην τράπεζα να κάνει ενημέρωση στο βιβλιάριο. Βέβαια εκεί είχαν πάει κι άλλοι νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!