Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2020

Επαφές Κ.Καραγκούνη με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας και τον υφυπουργό Αλκ.Στεφανή για τη δημιουργία δομών φιλοξενίας στην Αιτωλοακαρνανία

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ΚαραγκούνηςΗ ενημέρωση από τον Βουλευτή κ.Καραγκούνη με θέμα τη δημιουργία δομών φιλοξενίας στην Αιτωλοακαρνανία.Αναλυτικά...

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, κ. Γιώργο Κατσούλα, με τον οποίο συζήτησε για τις εναλλακτικές προτάσεις σχετικά με τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην συνέχεια, στην επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υφυπουργό για το Μεταναστευτικό, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, μετέφερε τους προβληματισμούς των τοπικών φορέων σχετικά με την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο νομό.

Ο υπουργός τον ενημέρωσε πως σύντομα κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφτεί το νομό και θα συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς ώστε να υπάρξει ειδικότερη και εκτενέστερη ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

Προφανώς, τότε θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους αρμοδίους φορείς να τοποθετηθούν και να υπάρξει ένας ουσιαστικός και δημιουργικός διάλογος με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Βέβαια, λόγω των εξελίξεων και την δημιουργία υπουργείου Μετανάστευσης το θέμα θα συζητηθεί πολύ σύντομα και με την νέα ηγεσία του υπουργείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!