Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019

Καινούργιο :"Πέρασαν" την δοκιμασία του Ετεοκλή τα ρέματα(βίντεο)

>
"Ανώδυνα"πέρασε ο Ετεοκλής από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου ,αφού δεν κατεγράφησαν ιδιαίτερα ...
προβλήματα από τον ισχυρή κακοκαιρία που έπληξε τον νομό τα ξημερώματα.

Τα ρέματα στο Καινούργιο άντεξαν τις τεράστιες ποσότητες υδάτων και τις διοχέτευσαν στην Τριχωνίδα μετά την συνεχόμενη ισχυρή βροχόπτωση που κράτησε ως τις πρωινές ώρες.

Επίσης η συνεχόμενη βροχόπτωση επηρέασε και βάρυνε του χλοοτάπητα του γηπέδου Καινουργίου ,ενώ αυτή την ώρα γίνεται έλεγχος για τον αν  είναι κατάλληλος ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας Δόξα Καινουργίου- Όμηρος Νεοχωρίου.











1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς δεν καθαριστηκαν όλα τα ρεμματα, το Λιγορεμα είναι ακόμα μπαζωμενο από τις παρεμβάσεις ειδικών επί του αντικειμένου. Μέσα στο ρέμα έχει φτιαχτεί παράλληλος δρόμος προς τη κοίτη του ρεμματος και το ρέμα. Οέγινε χαντάκι. Το Δεκ του 2017 πλημμύρισε ο τόπος από τέτοιους πανέξυπνος. Ο πρόσφατος καθαρισμός έγινε κοντά στις κατοικημενες περιοχές γιατί εκεί το ρέμα είναι οριοθετημενο. Τόσα χρόνια τόσοι μηχανικοί στη Κοινότητα, τόσοι πρόεδροι τι έκαναν;ο ιθύνων νους των παρεμβάσεων ήταν και μηχανικός στη Κοινότητα, λένε κάποιοι παλιοί, τυχαίο άραγε για ο, τι έκανε. Μάλλον δεν θα είναι και το μοναδικό. Καλή τύχη στα λαμογια ο καιρός γαρ εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!