Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2019

Αγρίνιο :Υπό βροχή το συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό (φωτο)

>

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί το συλλαλητήριο για την Κοινωνική Ασφάλιση ,που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου τα συνταξιουχικά  σωματεία του Ν. Αιτωλ/νίας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας. ...
στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.
Κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο Δημήτρης Δήμας ,Γ.Γ του ΕΚΑ ,ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι :
Βασίλης Νικάκης, Σπύρος Κοτοπούλης και ο Δημήτρης Αρσένης.
Ακολούθησε πορεία σε δρόμους του Αγρινίου.



Η ανακοίνωση των Δ.Σ ανέφερε

"Κοινωνική Ασφάλιση ενάντια στα σχέδια της  κυβέρνησης  της Ν. Δημοκρατίας για παραπέρα  ιδιωτικοποίησή της.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ"


Οι κινητοποιήσεις διοργανώθηκαν πανελλαδικά  με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων.


Το ΠΑΜΕ στο κάλεσμά του ανέφερε " Η επίθεση που ετοιμάζει η κυβέρνηση που επιδιώκει να ολοκληρώσει το χτύπημα της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ με την στήριξη των εργοδοτικών ενώσεων,  στην κοινωνική ασφάλιση, τις συντάξεις, τα δικαιώματα, τις παροχές, την υγεία μας αφορά όλους"

«Το νέο Ασφαλιστικό που διαφημίζει η ΝΔ είναι παλιό, γνώριμο και δοκιμασμένο» σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και καλεί σε αγώνα μαζικό, οργανωμένο, για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων των κυβερνήσεων και των τριών μνημονίων των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία - Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!