Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2019

Αγρίνιο-Παρουσιάστηκε το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων (φωτο-βίντεο)

>


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου η παρουσίαση του Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων σε πολίτες και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ...



 "Μας ενώνουν πολλά !Δεν μας χωρίζει τίποτα!" είναι το κεντρικό σύνθημα της κίνησης,ενώ  όπως ανέφερε ο πρόεδρος της προσωρινής συντονιστικής επιτροπής Λάζαρος Τσόλκας,το Κίνημα συμπλήρωσε ήδη 6 μήνες δράση κυρίως στα social media και ευελπιστεί στην αρχή του 2020 να γίνει το ιδρυτικό συνέριο και να αποκτήσει νομική υπόσταση.


Ο κ.Τσόλκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων είναι μια εθελοντική μη κερδοσκοπική κίνηση ενεργών πολιτών ,ανοιχτή σε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες ,ενώ μπορεί να συμμετέχει ως μέλος όποιος πολίτης το επιθυμεί,με σκοπό να γίνει μια δυνατή φωνή προς όλους τους πολιτικούς - κοινωνικούς φορείς και προς κάθε αρμόδιο φορέα.



Το Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων Δεν είναι πολιτικό κόμμα ή σχηματισμός,είναι ανεξάρτητο από πολιτικές γραμμές και  δεν χρηματοδοτείται από κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο.




Στόχος του Κινήματος είναι να γίνει μια δεξαμενή σκέψεων ,απόψεων.προβληματισμών και ιδεών καθώς και μοχλός για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας και την επίλυση των προβλημάτων,μέσω των προτάσεων και των θέσεων.



Να ελευθερωθεί ο "κοιμισμένος γίγαντας" ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, τον οποίο κάποιοι φροντίζουν να παραμένει στάσιμος χωρίς αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων και των μοναδικών δυσικών πόρων.









Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.kinetol.gr/









 
 





Επαμεινώνδας Κ.Ρεντίφης 

1 σχόλιο:

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!