Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2019

Καινούργιο :Καφές και Μπρούς Λι ...

>
Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες σε κεντρικό "καφέ" του χωριού.
Συγκεκριμένα σε παρέα τριών  ατόμων οι δύο ασχολούνταν μόνιμα με τα smartphone...
Ο τρίτος της παρέας μεσήλικας και λίγο παραπάνω μάταια προσπαθούσε να τους αποσπάσει την προσοχή ,με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης,πολιτιστικά,αθλητικά,ανάλυση για την πρόβλεψή του περί πρόωρων εθνικών εκλογών κλπ.

Αφού είδε και απόειδε έβγαλε το δικό του smartphone, που ήταν όσο των δύο άλλων μαζί σε μέγεθος και παρακολουθούσε κάτι με δυνατές κραυγές και σπασίματα.

Η περιέργεια για το τι παρακολουθεί έκανε τους δύο άλλους να σταματήσουν την δική τους ασχολία με τα κινητά και να ρωτήσουν με απορία "Καλά τι βλέπεις;"

Τους δείχνει το κινητό όπου παρακολουθούσε ταινία με τον Μπρους Λι!!!γυρίζοντας τον χρόνο 30 χρόνια πίσω, όταν οι άλλοι δύο ήταν μαθητές και παρακολουθούσαν σε βιντεοκασέτα τις ταινίες του θρυλικού καρατέγκα.

Τελικά ο Μπρους Λι ήταν αυτός που έδωσε άλλο ενδιαφέρον στην παρέα και ο απογευματινός καφές πέρασε σε άλλη διάσταση.

Μήπως (λέω μήπως να το σκεφτεί ) ο Λεωνίδας ,τώρα που χειμωνιάζει  να βάζει κάθε απόγευμα ταινίες του παλιού καλού κινηματογράφου(Γούεστερν,Νίντζα,καράτε,James Bond κλπ).

Ε.Κ.Ρ

2 σχόλια:

  1. Να συμπληρώσω , Ιππότης της ασφάλτου,γκαλακτικα,Ντιουκς και sport billy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι και τον Αστυνομος σαΐνη και αμα εχει κανενας καμια κασετα απο το παγκυρ στο λίγκο πο παιζε ο Σανταλας κλαρινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!