Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2019

Καινούργιο :Προβληματισμός για τα ακαθάριστα ρέματα

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress ρέμαΙδιαίτερα ανήσυχοι είναι κάτοικοι του Καινουργίου για τα 5 ρέματα τα οποία διασχίζουν το χωριό και παραμένουν ακαθάριστα σε μεγάλο μήκος της διαδρομής τους...
Με νωπές τις εικόνες καταστροφής από την πλημμύρα τις 2ης Δεκεμβρίου 2017 ,οι κάτοικοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος του Καινουργίου Βασίλης Καραγκούνης δέχεται καθημερινά αιτήματα από τους Δημότες και μετά από επικοινωνία μαζί του ,ενημερώνει ότι από την 2η μέρα ανάληψης των καθηκόντων έστειλε εγγράφως τα αιτήματα για καθαρισμό των ρεμάτων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που είναι αρμόδια ενώ το θέμα τέθηκε και στην πρόσφατη συνάντηση των Κοινοταρχών της Αιτ/νιας με τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης στην συνέχεια υπήρξε εκ'νέου επικοινωνία με τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων κ.Θανάση Μαυρομάτη και αναμένεται η επίσημη απάντηση από την Περιφέρεια για τον τόπο δράσης της,για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων και την αντιμετώπιση ενδεχομένων εκτάκτων αναγκών.

1 σχόλιο:

  1. Τα μπαζωμενα ρεματα έχουν επώνυμους κατασκευαστές εδώ και χρόνια. Οι πλημμύρες του 2017 δεν έβαλαν μυαλό σε κάποιους. Οι σωληνώσεις των ρεμάτων βαπτιστηκαν διαβάσεις οχημάτων, κάποιοι εξ αυτών έβαλαν και κάγκελα μπαλκόνοων πάρα τις εισαγγελικές εντολές. Ο καιρός γαρ εγγύς, τα στοιχεία πολλά άλλα άγνωστα σε κάποιους. Μάλλον θ αρχίσουν οι αγωγές για να πληρωθούν κάμποσες ζημιές από τις ευφυείς παρεμβάσεις φωστηρων της Μηχανικης που παριστάνουν το Κινέζο.Υ.Γ.Κε.Καραγκουνη καλή επιτυχία στο έργο σας, μην επαναλαβετε τα λάθη των προκατόχων σας γιατί θα πληρώσετε τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!