Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2019

Νέα Αβώρανη :Γκρεμίστηκε μέρος του τσιμεντένιου στηθαίου της γέφυρας (φωτο)

>
Σύμφωνα με ενημέρωση διερχόμενων οδηγών, στην γέφυρα Νέας Αβώρανης στο ρεύμα προς Αγρίνιο .λίγο πριν την μέση της διαδρομής,έχει γκρεμιστεί μέρος του τσιμεντένιου προστατευτικού στηθαίου...
Στο σημείο υπάρχουν και υπολείμματα από εμπρόσθιο τμήμα οχήματος.

Αν και δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια ,είναι πιθανό, όχημα να εξετράπη της πορείας του με κατάληξη στο στηθαίο ,το οποίο και γκρέμισε.






1 σχόλιο:

  1. Χθες, στο γεφυρακι αυτο,ενω ηταν και βρεγμένο απο τη βροχή, και οπως καθε φορά μπαίνουν οχήματα και απο της δυο κατευθύνσεις, και σε αυτη την περίπτωση ο οδηγός του αγροτικού που μπηκε στη γέφυρα για να περαση που "χωθηκε" δηλαδή, και ενω ξεκινησε αλλος οδηγός απο την αλλη μερια κανονικά να περαση, ο οδηγός του αγροτικού εχασε τον έλεγχο του οχήματος καθως φρενερε και επεσε πανω στο στηθαιο με κίνδυνο να πέσει και απο τη γέφυρα. Να δούμε ποτε θα θρηνησουμε θυματα απο αυτο το γεφυρακι που δεν νοιαζετε κανενας δημος και καμια περιφέρεια να φτιαξη ενα καινούργιο και μεγαλύτερο για να εξυπηρετητε ολοι αυτοι η κινηση που υπάρχει. Και επισης ποτε επιτελους θα γίνει ενας σωστος δρόμος να ενώνει το θερμο με το αγρινιο, που εχουμε διαληση τα αυτοκίνητά μας απο της λακουβες αυτου του δρομου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!