Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2019

Αγρίνιο :Πτώμα εντοπίστηκε σε σασμάν λεωφορείου (φωτο)

>
Οδηγός λεωφορείου στο Αγρίνιο σήμερα το πρωί αντίκρισε εικόνες σοκ όταν στάθμευσε κοντά στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων επειδή διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το όχημά του...
Ειδικότερα ο οδηγός όταν κατέβηκε να δει τι συνέβαινε αντίκρισε ένα μακάβριο θέαμα καθώς βρήκε πτώμα ενός άνδρα ο οποίος είχε κρυφτεί στο σασμάν του αυτοκινήτου

Ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία όπου ερευνά την υπόθεση. Στο σημείο βρέθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής καθώς μέχρι και αυτή την ώρα οι αστυνομικοί διεξάγουν την έρευνα.

Τα στοιχεία του άνδρα δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά και δεν υπάρχουν σαφής πληροφορίες για το πως ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

Το λεωφορείο έφτασε στο Αγρίνιο χθες βράδυ από το Βελιγράδι όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά το πήγε σε συνεργείο της πόλης στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και κατά τον έλεγχο βρήκαν το πτώμα.


Υπάρχει η πιθανότητα ο νεκρός υπηκοότητας Αφγανικής ή Πακιστανικής όταν είδε γερμανικές πινακίδες να κατάλαβε πως είχε προορισμό την Γερμανία και τρύπωσε στο λεωφορείο. Η υψηλή ζέστη και οι αναθυμιάσεις ίσως είναι οι αιτίες του θανάτου του.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έκαναν αρκετές ώρες να βγάλουν τη σωρό του άνδρα από τη μηχανή του λεωφορείου, όπου μετά μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείου του Ριού για νεκροψία – νεκροτομή.

ρεπορτάζ :http://sinidisi.gr

Δείτε τι δήλωσε στο aerasnews.gr ο Διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Αιτ/νιας Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!