Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2019

Δόξα :Κάλεσμα σε επαναληπτική Γ.Σ και εκλογές

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress δόξαΜε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ του ομίλου ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου ,καλούνται  τα μέλη του Ομίλου σε νέα επαναληπτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019.
Αναλυτικά το κάλεσμα:...


ΠΡΟΣ :  Όλα τα μέλη του Ομίλου μας.            
   Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Π.Α.Ο. ΔΟΞΑ Καινουργίου, σε  Γενική Συνέλευση  και εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στις  20/7/2019, ημέρα  Σάββατο  και  ώρα  11:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου.

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

   Παρακαλούμε τα μέλη του Π.Α.Ο. <<ΔΟΞΑ>> Καινουργίου να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση, γιατί υπάρχει κίνδυνος για την Ομάδα μας.

Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει την ένδοξη πορεία της, κι αυτό εξαρτάται από τα μέλη της.
                                                                                                                                                                                                                                                                   
ΑΠΟ  ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   
Π.Α.Ο. <<ΔΟΞΑΣ>>   ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ   

3 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω κάτι;Γιατί και ποιος άλλαξε την ημερομηνία της Γ.Σ αφού η ίδια η Γ.Σ αποφάσισε για την Κυριακή 21-7-2019.Μάλιστα το είχατε ανακοινώσει με αναδημοσίευση και από το site σας .Επίσης γιατί άλλαξε εκδότη η ανακοίνωση υπάρχει Δ.Σ ,ενώ πριν μια εβδομάδα υπήρχε τριμελής επιτροπή,Μπορεί κάποιος να μας τα ξεκαθαρίσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦ' ΕΝΟΣ ΜΕΝ Η Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΑΦ' ΕΤΑΙΡΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Δ.Σ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ & ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. Ν.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή θέλω να φύγω ,μπορεί κάποιος από την επιτροπή η κάποιος υπεύθυνα να μας πει ποτέ θα γίνει η Γ.Σ. Επίσημα όμως και σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!