Τρίτη, Ιουλίου 16, 2019

Πλάνο για διακρίσεις ο Παναιτωλικός

>
Η παρουσίαση του προπονητή Λουίς Κάστρο και των συνεργατών του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Ζοζέ Κάστρο, Βίτορ Ντίμας, Πάουλο Μάρκες, Χούι Κούνια, έγινε σε συνέντευξη Τύπου πριν την προπόνηση στο γήπεδο Παναιτωλικού...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης, αφού καλωσόρισε το τεχνικό επιτελείο, αναφέρθηκε στην γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης, των εγκαταστάσεων, των τμημάτων υποδομής και της ομάδας, με στόχο διακρίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάλεσε όλους να σταθούν στο πλευρό του Παναιτωλικού, με μεγαλύτερη παρουσία στο γήπεδο, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, με συμμετοχή του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου στο χορηγικό πρόγραμμα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει τη αυτόνομη πορείας της και να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

«Έχουμε ως στόχο την πρώτη εξάδα. Δε σημαίνει ότι επειδή βάλαμε ένα πλάνο τριετίας δε θα το επιδιώξουμε από φέτος. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και τις δυνατότητές της», είπε χαρακτηριστικά.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίνεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσει ο Παναιτωλικός ψηλότερους στόχους. Υποσχέθηκε επιθετικό ποδόσφαιρο και στο πλάνο τριετίας που έχει τεθεί, να καθιερωθεί στην πρώτη εξάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλω να βάλω τις βάσεις για το μέλλον και αυτό είναι σημαντικό. Όλοι μαζί, φίλαθλοι, διοίκηση και παίκτες, μέσα από πολύ δουλειά θέλουμε να πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!