Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2019

Eπίσκεψη της Γεωργίας Μπόκα στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Ιπποκράτειο ίδρυμα Αγρινίου και στη Δ.Α Ακαρνανίας(φωτό)

>
Στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» παραβρέθηκε η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κα Μπόκα Γεωργία...

Πιο αναλυτικά, η κα Μπόκα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί το εργαστήρι και των ανθρώπων που εργάζονται μέσα σε αυτό καθώς και για τις διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» φροντίζει νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτ/νίας και συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση των εν λόγω παιδιών.

Η υποψήφια βουλευτής πλήρως ενημερωμένη για το έργο του Εργαστηρίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη για τα θέματα που αφορούν παιδιά και νέους και προσπαθεί να προβάλλει όσο περισσότερο μπορεί την προσπάθεια που καταβάλλεται αλλά να παροτρύνει ταυτόχρονα τους εθελοντές να συμμετάσχουν.

Επίσης, με τη Νέα Δημοκρατία δεσμεύτηκε να βελτιώσει τις συνθήκες που επικρατούν, εξοπλίζοντας το προσωπικό με τα κατάλληλα ανανεωμένα μέσα αλλά και με περαιτέρω οικονομική ενίσχυση.




Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο «Ιπποκράτειο ίδρυμα Αγρινίου» πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα.

source: imgur.comΗ ίδια εργάστηκε επί σειρά ετών στην κλινική και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα όσα διαδραματίζονται εκεί, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται από πλευράς των εργαζομένων για την ορθότερη διαχείριση των ασθενών και των θεμάτων που απασχολούν την μονάδα.

Η κα Μπόκα χάθηκε στις αγκαλιές των πρώην συναδέλφων οι οποίοι της ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία. Η υποψήφια βουλευτής υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό για την υγειονομική περίθαλψη των ασθενών, τη βελτίωση των υποδομών και γενικά να βάλει το δικό της λιθαράκι στον πολύπαθο χώρο της Υγείας.









Η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Γεωργία Μπόκα στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Η υποδοχή από τον Αστ. Δ/ντη της Α.Δ. Ακαρνανίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαευθυμίου ήταν θερμότατη, ενώ ο ίδιος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κα Μπόκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζήτησαν για τα σοβαρά και χρόνια προβλήματα της Αστυνομίας σε γενικό επίπεδο και ιδιαίτερα στην Αιτ/νία, για τους καθημερινούς αγώνες των Αστυνομικών ώστε να διαφυλάσσουν την ακεραιότητα καθώς και την αίσθηση ασφάλειας των πολιτών. 

Η κα Μπόκα μίλησε για το σπουδαίο έργο που επιτελείται αλλά επιπροσθέτως και για την άμεση ανάγκη στήριξης της Αστυνομίας από κάθε πλευρά. Εξετάστηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς της Αιτωλοακαρνανίας και σημειώθηκαν ζητήματα που μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν.

«Η Νέα Δημοκρατία» σημείωσε η υποψήφια βουλευτής «θα κάνει αλματώδη βήματα για την ασφάλεια των πολιτών αλλά επίσης θα βελτιώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το σύνολο του αστυνομικού δυναμικού της». Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε κάτω από καλό κλίμα, ενώ η κα Μπόκα χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους σημειώνοντας τα ζητήματα που της ετέθησαν από πλευράς τους.





1 σχόλιο:

  1. Από πότε επιτρέπονται οι προεκλογικές εκδηλώσεις στις αστυνομικές υπηρεσίες τής χώρας ??? Γιατί όχι και στο στρατό αύριο ?? Κύριε Ταξιαρχε αντιλαμβάνεστε τον θεσμικό σας ρόλο και την υποχρέωση σας για κομματική αμεροληψία ?? Τι χάλια είναι αυτά ??? Και δεν έχει να κάνει με τη συμπαθεστατη κυρία υποψήφια, αλλά με τη στάση και το κύρος των θεσμών της Πολιτείας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!