Τρίτη, Ιουνίου 18, 2019

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με την Ν.Δ, Γεωργίας Μπόκα

>
Φίλες και φίλοι,

Κατά την διαδικασία των Εθνικών Εκλογών του 2015, με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε πρώτη επιλαχούσα στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την χώρα μας...


Από το ίδιο μετερίζι, με έντονη, καθημερινή και αδιαπραγμάτευτη την αγάπη μου για τον Νομό μας την Αιτωλοακαρνανία μας, έχοντας πλέον περισσότερη εμπειρία, συντάσσομαι ξανά με την Νέα Δημοκρατία και στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Με όρεξη για δουλειά, όπως άλλωστε έχω συνηθίσει να κάνω στην ζωή μου και πορεύτηκα έως σήμερα , χωρίς να με έχουν δημιουργήσει κομματικοί οικογενειακοί σωλήνες, ζώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας μαζί σας, θέλοντας την αλλαγή σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το τόπο μας με πράξεις και όχι λόγια, συνεχίζοντας την σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε δομήσει μέχρι σήμερα, ζητώ εκ νέου την στήριξή σας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μια ημερομηνία ορόσημο για την Χώρα μας καθώς και για τον Νομό μας.

Η στιγμή που καλούμαστε να επιλέξουμε αν θα προχωρήσουμε με την Νέα Δημοκρατία ως αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα δώσουμε στον Νομό μας, στην Αιτωλοακαρνανία μας, την ευκαιρία να βγει από την αφάνεια στηρίζοντας ανθρώπους της καθημερινότητας και της εντιμότητας.

Φίλες και φίλοι η απάντηση θα πρέπει να δοθεί στην κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Ζητώ εκ νέου την στήριξή σας για να χαράξουμε μαζί τον νέο δρόμο που αξίζει να βαδίσει η Αιτωλοακαρνανία με όλους μαζί.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας Αιτωλοακαρνάνας όπου και αν ανήκει.

Καλή επιτυχία να ευχηθώ επίσης σε όλους τους συνυποψηφίους μου με έναν έντιμο και δυνατό αγώνα προς όφελος του τόπου μας.

Υποψήφια Βουλευτής Αιτ/νίας της Ν.Δ

Γεωργία Μπόκα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!