Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2019

Δήμος Αγρινίου: Πρόσληψη 33 ατόμων με δίμηνη σύμβαση

>
Αποτέλεσμα εικόνας για KAINOURGIOPRESS ΔΉΜΟςΑνακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου , διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και ειδικότερα για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας στο Δήμο κατά την θερινή περίοδο έτους 2019...

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει ότι για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και ειδικότερα για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας στο Δήμο κατά την θερινή περίοδο έτους 2019, θα προχωρήσει στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, του εξής προσωπικού:

τριάντα (30) ατόμων κατηγορίας–κλάδου ΥΕ Εργάτες– Πυροφύλακες

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά  είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία έξι  (6)  ημερών, ήτοι από 6-6-2019 έως και 11-6-2019, στο Δήμο Αγρινίου, οδός Χαριλάου Τρικούπη 10, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1οςόροφος  (Γραφείο 2) Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,

Ανακοίνωση για την πρόσληψη τριών (3) υδρονομέων άρδευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών για τις αρδευτικές ανάγκες έτους 2019.

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη τριών (3) υδρονομέων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών για τις αρδευτικές ανάγκες των παρακάτω  Τοπικών Ενοτήτων ως εξής:  ένας (1) υδρονομέας για την Τοπική Κοινότητα Πεντακόρφου της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων, ένας (1) υδρονομέας για την Τοπική Κοινότητα Ποταμούλας της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων και ένας (1) υδρονομέας για τις Τοπικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής και Αγίας Βαρβάρας καθώς και για τον Οικισμό Μαλευρό της Τοπικής Κοινότητας Κερασέας της Δ.Ε. Παναιτωλικού

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έξι (6) ημέρες και αρχίζει από 6 Ιουνίου 2019 και λήγει στις 11 Iουνίου 2019. Πληροφορίες παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες  στο ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ( Χαριλάου Τρικούπη 10, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ), 1ος ΄ όροφος , Γραφείο 2 , τηλ. 2641360220.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΚΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!