Δευτέρα, Απριλίου 22, 2019

Καινούργιο: Σε λειτουργία το συντριβάνι,ομόρφυνε η πλατεία Καλφούντζου!!! (βίντεο)

>
Σε λειτουργία έθεσε σήμερα το απόγευμα το συντριβάνι στην πλατεία Καλφούντζου,συνεργείο του Δήμου Αγρινίου...
Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες ,καθώς ο χώρος είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του για πάνω από 10 χρόνια,ενώ  σήμερα ολοκληρώθηκε και είναι σε πλήρη λειτουργία.

Η πλατεία άλλαξε όψη και το συντριβάνι δίνει άλλη πνοή στον χώρο.Οι δημότες δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη ,ενώ τα παιδιά δείχνουν ενθουσιασμένα.

Το συντριβάνι διαθέτει αυτοματοποιήμενο σύστημα λειτουργίας και φωτισμού.

Το θέμα με τα συντριβάνια στο Καινούργιο ,το πήρε πάνω του ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου ,όπως είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν και σήμερα πλέον λειτουργούν και τα δύο συντριβάνια ,της Χαραυγής

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress συντριβάνι

 και της πλατείας Καλφούντζου.





6 σχόλια:

  1. Η αλήθεια να λέγεται.Ο Παπαναστασίου έφτιαξε 2 συντριβάνια που για πάνω από 10 χρόνια ήταν εγκαταλελλειμένα ,ξήλωσε τα σαπίμια τις παιδικές χαρές,έφτιαξε μια και ετοιμάζεται και η δεύτερη,αξιοποιήθηκε ο χώρος στην Χαραυγή από την ΑΕΚ και λειτουργεί το νέο νεκτροταφείο.Είναι κι άλλα τα οποία δεν θυμάμαι αλλά έγιναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου μην ξεχνάς και τις ενέργειες του τοπικού συμβουλίου και φυσικά του κ.Ευθυμίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα.
    Πανηγυρίζουμε για ένα συντριβάνι, για ένα νεκροταφείο κ για ενα γηπεδο που δεν δαπανήθηκαν πάνω από 1000 ευρώ.
    Σε ευρωπαϊκες χώρες να πάτε να δείτε παιδικές χαρές, χώρους άθλησης και συντριβάνια και τότε θα καταλάβετε τη διαφορά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ,ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΣΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΓΓΟ.
    ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε σας αρέσει είτε όχι το έργο πιστώνεται στον νυν Δήμαρχο.Οι αιρετοί γιαυτό ψηφίστηκαν για να καταγράφουν τα προβλήματα ,να τα διαβιβάζουν και οι αρμόδιοι να τα τα λύνουν.Τα αυτονόητα δηλαδή που γράφει και ο φίλος παραπάνω .

      Διαγραφή
  5. Για να μην υπάρχουν "αδικίες" να τοποθετήσετε με πλακέτα μαρμάρινη που να γράφει:
    Κατασκευάστηκε επί Δημαρχίας Τραπεζιώτη,τέθηκε σε λειτουργία επί Δημαρχίας Παπαναστασίου,Αντιδημαρχίας Γρίβα και Προεδρίας Καινουργίου Ευθυμίου.
    Ο Δίκαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!