Σάββατο, Απριλίου 13, 2019

Συνάντηση μελών του Τοπικού Συμβουλίου Καινουργίου με εκπροσώπους της Τροχαίας Αγρινίου

>
Από την Δ.Κ Καινουργίου γίνεται γνωστό ότι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου Κώστα Ευθυμίου .του μέλους Παναγιώτη Κομποτού με εκπροσώπους  της Τροχαίας Αγρινίου μετά τα τροχαία ατυχήματα που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή...
Συζητήθηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων και η εντονότερη παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή για συμμόρφωση και πρόληψη ατυχημάτων.

Επίσης ζητήθηκε  ο προγραμματισμός συνάντησης με τον Διοικητή της Τροχαίας Αγρινίου,τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και εκπροσώπων  φορέων και συλλόγων της περιοχής.


4 σχόλια:

  1. Έστω και αργά πάλι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και κάτι καλό που πρέπει να επικροτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήραμε τα πρώτα δειγματα της εντατικοποίησης της αστυνομευσης με την παρουσία της Τροχαίας σήμερα στον κυκλικό κόμβο και τους ελεγχους που πραγματοποιήθηκαν.
    Μακάρι να συνεχιστούν Και τις επόμενες ημέρες.
    ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν περαστικά στα παιδιά μας σχετικά με το προχθεσινό ατύχημα. Πάντως από ότι παρακολουθώ είναι ο μόνος αιρετός που ασχολείται με θέματα πέραν των ευθυνών του.
    Θέματα που αφορούν τον ΚΟΚ και την ασφάλεια των πολιτών,νομίζω και στις εφημερίδες έχω διαβάσει το ενδιαφέρον που έχει και έχει κάνει πολλές συναντήσεις με αρμόδια πρόσωπα. Μπράβο στον πρόεδρο του χωριού σας. Εύχομαι να τον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!