ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Κέρδισε το χειροκρότημα η θεατρική παράσταση «Το Φιόρο του Λεβάντε» από το Γυμνάσιο Καινουργίου (φωτο-βίντεο)

Συγκίνηση, χαμόγελα ικανοποίησης ,περηφάνιας και πολλά πολλά συγχαρητήρια θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον απόηχο της θεατρικής παράστασης «Το Φιόρο του Λεβάντε» από την ομάδα θεάτρου του  Γυμνασίου Καινουργίου...
Οι δύο παραστάσεις που δόθηκαν σήμερα στα πλαίσια του 10ου  Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου, αρχικά η πρωινή για τους μαθητές του σχολείου και η βραδινή, είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν άρτιες από κάθε άποψη.

Οι μαθητές έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό συγκινώντας και διασκεδάζοντας τους θεατές που γέμισαν την αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου.


Καθ όλη τη διάρκεια της παράστασης οι θεατές  χειροκροτούσαν και στο τέλος της παράστασης  τα παιδιά  απέσπασαν το πιο ζεστό χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια για τον ενθουσιασμό τους και τις ερμηνείες τους ,αφού απέδωσαν τους ρόλους τους επαγγελματικά.

Φυσικά μαζί χειροκροτήθηκαν οι υπεύθυνοι καθηγητές Πιστιόλα Φωτεινή και Παπασωτήρης Γεώργιος οι οποίοι μαζί με τα παιδιά σ’όλη τη διαδρομή των προβών κουράστηκαν, γέλασαν,  όμως το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Ο Διευθυντής του σχολείου Γεώργιος Παπασωτήρης εμφανώς συγκινημένος,στο τέλος τους χάρισε λουλούδια και τους συνεχάρη.



Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους για αυτήν την εξαιρετική παράσταση.





Οι μαθητές που έπαιξαν 








































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια