Κυριακή, Απριλίου 14, 2019

Χρ.Σταρακά από Καινούργιο :Σε 18 μήνες ολοκληρώνεται η μελέτη για τον Παρατριχώνιο δρόμο και αρχίζει η κατασκευή

>
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση της υποψήφιας Δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά με μέλη του  Τοπικού Συμβουλίου Καινούργιου και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, παρουσία Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και υποστηρικτών του συνδυασμού της...
Η συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Θεστιέων ήταν προγραμματισμένη και πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Θεστιέων

Η κα Σταρακά σύμφωνα με πληροφορίες του "Κ"δεσμεύτηκε ότι η μελέτη για την δημιουργία Παρατριχώνιου δρόμου (Αμπάρια μέχρι παραλία Φωτμούς)θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και προβλέπεται άμεσα η υλοποίηση και δημιουργία του υπό σχεδίαση δρόμου χαμηλής όχλησης ,πεζόδρομου και ποδηλατόδρομου.

Όσον αφορά το αρδευτικό ζήτημα που της έθεσε ο κ.Κομποτός και ο κ.Παπασάικας (πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Καινούργιου),τόνισε ότι θα γίνουν παρεμβάσεις αποκατάστασης στο υπάρχον δίκτυο και επαναλειτουργία του αρδευτικού δικτύου καθώς και των αντλιοστασίων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για το κληροδότημα "Μούτσιου"και την αξιοποίηση του κτηρίου.

Επίσης συζητήθηκαν μια σειρά από τρέχοντα θέματα ,ενώ κατατέθηκαν και προτάσεις από τους συμμετέχοντες που σημειώθηκαν στην "ατζέντα".

Από το Τοπικό Συμβούλιο Καινουργίου στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Κώστας Ευθυμίου και το μέλος Πάνος Κομποτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!