Σάββατο, Μαρτίου 09, 2019

Δήλωση της Χριστίνας Σταρακά για τα 93 χρόνια του Παναιτωλικού

>
Η Χριστίνα Σταρακά, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου, με αφορμή την επέτειο των 93 χρόνων του Παναιτωλικού έκανε την ακόλουθη δήλωση:...
Γενέθλια σήμερα για τον Παναιτωλικό μας, τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας. Τα 93 χρόνια ιστορίας για το καμάρι του Αγρινίου βρίσκουν την ομάδα μας καθιερωμένη στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας, με σύγχρονες υποδομές, τις οποίες θα ζήλευαν και οι μεγάλες ομάδες.  Ο Παναιτωλικός σήμερα αναμφισβήτητα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του τόπου μας.
Ο Παναιτωλικός πάντα πρωτοπορούσε όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ελληνική κοινωνία ευρύτερα. Από τις παλιές και δύσκολες εκείνες εποχές που δημιουργούσε σχολεία για τα παιδιά της περιοχής, κατακτώντας επάξια τον χαρακτήρα του «Φιλεκπαιδευτικού» συλλόγου, μέχρι τα πρόσφατα χρόνια που μετείχε ως πρωτοπόρος στις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η σημερινή διοίκηση, με μπροστάρη τον Φώτη Κωστούλα και τους συνεργάτες του, πηγαίνοντας κόντρα στις παθογένειες και την μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου και βασιζόμενη σε αξίες και αρχές, έχει καταστήσει τον Παναιτωλικό πανελλήνιο παράδειγμα προς μίμηση.
Την προσπάθεια αυτή οφείλουμε να την αναδεικνύουμε και να την στηρίζουμε με πράξεις και συνεργασίες. Είμαι σίγουρη ότι τα χρόνια που έρχονται ο Παναιτωλικός, με την σημερινή του διοίκηση, θα δώσει μεγαλύτερες ακόμη χαρές στο Αγρίνιο και τον κόσμο του.