Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2019

Καινούργιο :Επίσκεψη και ομιλία του αντιπροέδρου του ΕΛ.Γ.Α, Δημήτρη Καρακώστα (φωτο-βίντεο)

>
Στο Καινούργιο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α Δημήτρης Καρακώστας στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας προσκεκλημένος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ν.Ε. Αιτ/νίας...
Ο κ.Καρακώστας το πρωί επισκέφθηκε το Μεσολόγγι στην συνέχεια συμμετείχε σε σύσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινούργιου και λίγο αργότερα πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στο Καινούργιο σε αγρότες εκπροσώπους φορέων και δημότες της ευρύτερης περιοχής.


Όπως είπε ο αντιπρόεδρος στο ",σκοπός της επίσκεψης είναι η γνωριμία και η επικοινωνία με τον αγροτικό κόσμο και η ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με τον οργανισμό ,όπως επίσης και η συζήτηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της περιοχής για τα ίδια θέματα που ταλανίζουν την περιοχή και να βρεθούν λύσεις και να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια υπάρχουν.

Όσον αφορά τις μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων στους δικαιούχους ο κ.Καρακώστας είπε ότι υπάρχουν δύο ζητήματα,η γραφειοκρατία και ο όγκος δουλειάς,καθώς και οι ελλείψεις σε προσωπικό ,ενώ γίνεται προσπάθεια να  "εξιχρονιστούν"οι διαδικασίες για άμεσα αποτελέσματα και μείωση των καθυστερήσεων.
Οι δικαιούχοι δεν πρέπει να ανησυχούν στο μέλλον για την καταβολή των αποζημιώσεων και όταν ολοκληρωθούν οι ενέργειες για επιτάχυνση των διαδικασιών,θα μειωθεί πάρα πολύ το χρονικό διάστημα αναμονής.


Δείτε την δήλωση του κ.Καρακώστα


Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία και συζήτηση με τους  παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χρόνια οι παραγωγοί της περιοχής.

Δείτε το βίντεο από την live μετάδοση 


Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό










Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατούνας Πάνος Καλογιάννης