Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2019

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Αγρινίου για τον θάνατο εργαζομένου στις ιχθυοκαλλιέργειες.

>
Με αφορμή το θάνατο ενός εργαζομένου στις ιχθυοκαλλιέργειες της Εταιρείας ΝΗΡΕΑΣ Α.Ε., το ΕΠΑΜ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος...

Θα θέλαμε όμως να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα στα συνδικάτα, που το ένα μετά το άλλο βγάζουν ανακοινώσεις, οι οποίες πολύ σωστά εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, όμως δεν θέτουν καθόλου το θέμα της ΚΑΤΟΧΗΣ που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας από την Γερμανία μέσω της  ΕΕ και της ΕΚΤ. Αντίθετα διαβάζουμε για τις τεράστιες ευθύνες που έχει η Κυβέρνηση για τους θανάτους που δήθεν λένε ονομάζονται εργατικά ατυχήματα.

Για ποια κυβέρνηση μας λέτε κύριοι συνδικαλιστές; Όλος ο κόσμος τόχει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.

Στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει κυβέρνηση, αλλά ντόπιοι δωσίλογοι οι οποίοι συνεργάζονται πλήρως με τους κατακτητές της πατρίδας μας. Σύμφωνα με το νόμο 4336/14-8-2015 καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει κανένα μέτρο υπέρ των εργαζομένων αν πρώτα δεν ενημερωθούν και δεν συμφωνήσουν οι κατακτητές της πατρίδας μας.

Η ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες καταλήγει με την ευχή «Κανένας μόνος του όλοι στο σωματείο». Κύριοι του σωματείου, κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί, όχι μόνο της δικής σας επαγγελματικής ομάδας αλλά όλων των επαγγελματικών ομάδων, με τη συσπείρωση στα ανάλογα σωματεία.

Όπως την περίοδο 1941-1944 έτσι και τώρα, τα προβλήματα θα λυθούν μόνο με την ένωση όλων των επαγγελματικών ομάδων κάτω από ένα πρόταγμα. «Την ανατροπή του καθεστώτος ΚΑΤΟΧΗΣ που έχει επιβληθεί». Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε ξανά το κράτος στα χέρια μας, ώστε να υπάρχει και να λειτουργεί υπέρ των Ελλήνων πολιτών και εργαζόμενων και όχι υπέρ των κατακτητών όπως συμβαίνει σήμερα.     

Αγρίνιο, 12 Ιανουαρίου 2019
Η Τ.Ο. του ΕΠΑΜ Αγρινίου