Κυριακή, Νοεμβρίου 18, 2018

Το Καινούργιο στον αστερισμό του ΤΖΟΚΕΡ ,ένα χρόνο πριν το χρυσό δελτίο που έδωσε 4.149.788,43 ευρώ

>
Σαν πρωταπριλιάτικη φάρσα (μας πρόλαβε η πραγματικότητα,) έσκασε ένα χρόνο πριν στο Καινούργιο και σε όλη την Ελλάδα, η είδηση ότι το 1 και μοναδικό τυχερό δελτίο ...
που βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά την  1863η κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ της Κυριακής (19-11-2017) και κέρδισε το ποσό των € 4.149.788,43 παίχτηκε σε πρακτορείο του χωριού.

Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε υστερία στους κατοίκους του χωριού και διαδόθηκε όπου ζουν Καινουργιώτες,στην Ευρώπη μέχρι το μακρινό Περού, καθώς τόσο μεγάλο ποσό δεν ξανάδωσε πρακτορείο του χωριού ή δεν είχε γίνει γνωστό ότι έδωσε.

Το πρωί της Δευτέρας όλοι μιλούσαν για το γεγονός και έψαχναν να βρουν τον τυχερό ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έγινε γνωστός στην κοινωνία.

Τα σενάρια από το πρωί άλλαζαν με ταχύτητα ανέμου.Αρχικά οι φήμες ήθελαν το δελτίο να το έριξε γυναίκα,στην συνέχεια η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, προφανώς από κάποια πλάκα και το ποσό άλλαξε χέρια μέχρι το μεσημέρι.

Λίγο μετά τις 13:00 ένα νέο σενάριο κυκλοφόρησε το οποίο ανέφερε ότι ο νικητής μετέβη στην Αθήνα με δικηγόρο και το ποσό είναι  ήδη στον λογαριασμό του. 

Νωρίς το απόγευμα έγινε μια ανασκόπηση των πρωινών και το σενάριο να είναι γυναίκα η τυχερή, ήρθε και πάλι στην Δημοσιότητα,ΑΛΛΑ νέες φήμες έλεγαν ότι ο τυχερός είναι αλλοδαπός ή ότι είναι από διπλανό χωριό.Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δελτίο παίχτηκε και κάποιος ή κάποιοι ,διασκέδασαν με όσα ακούστηκαν ,γνωρίζοντας μόνο αυτοί το μεγάλο μυστικό.

Ένα χρόνο μετά το γεγονός ξεθώριασε,το πρακτορείο που παίχτηκε το τυχερό δελτίο, λόγω των αναγκαστικών αλλαγών,δυστυχώς  κατέβασε ρολά,
ενώ η καθημερινότητα των πολιτών συνεχίζεται και περιλαμβάνει άλλα θέματα.