Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

Τρεις ταινίες στον "ΑΝΕΣΙΣ" από την Πέμπτη 22/11/2018

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ανεσισ
Ο Δημοτικός κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ ΄΄από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2018 θα προβάλει τις ταινίες :...







Αιγαίο SOS


Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Nina Senicar, Νίκος Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Σοφία Παυλίδου, Jerome Kaluta, Δήμητρα Κολλά, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Fu Yin.
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 7.30 καθημερινά

Οι χήρες
Windows


Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν («12 Χρόνια Σκλάβος») και τη συν-σεναριογράφο και κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα Τζίλιαν Φλιν («Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε»), έρχεται ένα ιλιγγιώδες, σύγχρονο θρίλερ με φόντο την εγκληματικότητα, το πάθος και τη διαφθορά: «Οι Χήρες» είναι η ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα (η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις), η Άλις (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), η Λίντα (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και η Μπελ (Σίνθια Ερίβο) παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίν
Ηθοποιοί: Βαϊόλα Ντέιβις, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σίνθια Ερίβο, Λίαμ Νίσον, Κόλιν Φάρελ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Τζον Μπέρνθαλ, Γκάρετ Ντίλαχαντ, Ντάνιελ Καλούγια, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Κάρι Κουν, Λούκας Χάας, Τζάκι Γουίβερ
ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 9.30 καθημερινά

Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ 
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ

Ο σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να αποδράσει από τη Νέα Υόρκη και τα δεσμά του Κογκρέσου Μαγείας, ταξιδεύοντας στο Παρίσι, όπου οργανώνει την επίθεση των καθαρόαιμων μάγων απέναντι στην ανθρωπότητα. Ο Νιούτ Σκαμάντερ θα βρεθεί εκεί ύστερα από παρότρυνση του παλιού καθηγητή του Άλμπους Ντάμπλντορ, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την πανίσχυρη απειλή που διχάζει τον κόσμο των μάγων.

Σκηνοθεσία : Ντέιβιντ Γιέιτς
με τους: Έντι Ρεντμέιν, Τζόνι Ντεπ, Κάθριν Γουότερστον, Τζουντ Λο

ΏΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 5.00 μ.μ καθημερινά


 Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός .
Η τιμή των εισιτηρίων είναι :
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€