Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Δήμος Αγρινίου :Πρόσληψη ενός οδηγού με 2μηνη σύμβαση,ενημέρωση για τις αιτήσεις

>
Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου , διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση...
κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, για το έτος 2018.

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει ότι για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου για το έτος 2018, θα προχωρήσει στην πρόσληψη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, ενός (1) ατόμου, κατηγορίας – κλάδου ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  , με δίπλωμα οδήγησης κατηγορίας Β΄.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά  είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία εννέα   (9)  ημερών, ήτοι από 18-10-2018 έως και 26-10-2018, στη  Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος, Γραφείο 2, Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ