Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018

Συλλήψεις σε Νέα Αβώρανη και Καλλιθέα, απατεώνων που παρίσταναν τους εφοριακούς

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress σύλληψη
Άμεση ήταν η επέμβαση της Ασφάλειας Καρπενησίου, άντρες της οποίας συνέλαβαν τρία (3) μέλη σπείρας που εξαπάτησαν ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά προβλήματα σε χωριό της Ευρυτανίας.Με το πρόσχημα...
ότι είναι εφοριακοί, μπήκαν στο σπίτι της και της ζήτησαν, για να καλύψουν υποτίθεται υπόθεσή της, ένα σημαντικό ποσό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, τρομοκρατήθηκε από αυτά που άκουσε και τους έδωσε -σύμφωνα με πληροφορίες- ένα σημαντικά μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο σπίτι της. 

Η ασφάλεια Καρπενησίου ειδοποιήθηκε από τον γιο της ηλικιωμένης γυναίκας που αντιλήφθηκε την απάτη.

Οι φερόμενοι ως δράστες δύο άντρες, ηλικίας 34 και 54 ετών αντίστοιχα, και μία γυναίκα 37 χρόνων, με συγγενική σχέση μεταξύ τους αφού εισέπραξαν τα χρήματα από την γυναίκα, κατευθύνθηκαν με δύο ΙΧ αυτοκίνητα προς την περιοχή του Προυσού και πέρασαν στην Αιτωλοακαρνανία. Εκεί όμως τους περίμενε η Ασφάλεια Καρπενησίου και τους συνέλαβε με τη συνεργασία αντρών της Ασφάλειας Αγρινίου.

Οι φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν και κρατούνται στην Ασφάλεια Καρπενησίου. Θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ευρυτανίας, ενώ η υπηρεσία της Ασφάλειας διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.
Το περιστατικό έγινε χθες, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, περίπου στις 14.00 το μεσημέρι, ενώ η σύλληψή τους έγινε μια ώρα αργότερα περίπου στις 15.00. Η γυναίκα αναγνώρισε τους δράστες

πηγή:https://www.evrytanika.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κ"  οι συλλήψεις έγιναν στην Καλλιθέα και στην Νέα Αβώρανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!