Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2018

Καινούργιο :Μια υπέροχη βραδιά με Αθερίνα και γλέντι (φωτο-βίντεο)

>


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Θέστια 2018 "η γιορτή της Αθερίνας και η παραδοσιακή βραδιά με ζωντανή μουσική,που συνδιοργάνωσαν ο ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου και ο Δήμος Αγρινίου,με την υποστήριξη και την συμμετοχή μελών της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου...
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Δόξας ,Δημήτρης Διαμάντης και έγινε παρουσίαση των Συλλόγων, Φορέων, Συντελεστών, Χορηγών και Χορηγών επικοινωνίας των εκδηλώσεων.


Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου

ενώ η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα :  «H αξία της μουσικής διαχρονικά, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα».


Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία με θέμα: «Δίνω αίμα, χαρίζω ζωή» από τον Αιμοδοτικό Σύλλογο Καινουργίου  «Χρυσοχεριά» και την Ιατρό μέλος του Συλλόγου Σπυριδούλα Σιδέρη.

Παρουσίαση βραδιάς: Τσιάμης Μπάμπης



Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στο οποίο συμμετείχαν  οι μουσικοί: Νίκος Φιλιππίδης, Λευκοθέα Φιλιππίδη, Κώστας Φιλιππίδης, Ντζούφρας Βαγγέλης, Σκουμάντζος Βασίλης, Καμζέλας Πάνος

ενώ μοιράστηκε δωρεάν νόστιμη τηγανιτή αθερίνα.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Α΄αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής ,Γιώργος Βαρεμένος, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης,ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αγρίνιο ανατροπή τώρα-πολίτες σε δράση" και πρώην Δήμαρχος Θεστιέων ,Δημήτρης Τραπεζιώτης ,η πολιτευτής Αιτ,νίας της Ν.Δ Γεωργία Μπόκα ,δημοτικοί σύμβουλοι και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Αιτ/νιας Πύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.

Ακολουθούν βίντεο και φωτορεπορτάζ












































































3 σχόλια:

  1. Η Δόξα κέρδισε το στοίχημα και μπράβο στην διοίκηση.Αν και αγχώθηκαν πολύ διοργάνωσαν μια υπέροχη λαϊκή γιορτή,που την τίμησαν παρά πολλοί.Τα αυτοκίνητα όπως παλιά έφθασαν σε μεγάλη ακτίνα όπως τότε με τα ιστορικά πανηγύρια.Ηταν μια υπέροχη παραδοσιακή γιορτή αθερίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκες για να αξιολογήσετε το μέγεθος της επιτυχίας και ΧΩΡΙΣ να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που τον συνόδευαν ,μάθετε ποιος είναι ο Νίκος Φιλιππίδης,που χθες μας διασκέδασε μέχρι πρωίας.Μπράβο και συγχαρητήρια και στην Ακτίνα Εθελοντών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακώς κάποιοι προσπάθησαν να σκιάσουν την διοργανώτρια Δόξα.Πολύ κακώς ..Φέτος η Αθερίνα ήταν μόνο δόξα και δημος αγρινιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!