Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2018

Υπόθεση παράνομης εμπορίας σκυλιών,25 σκυλιά εντοπίστηκαν σε φορτηγό μετά από αστυνομική επιχείρηση στην Αιτ/νια

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress ÏƒÎºÏ…Î»Î¹Î¬Η υπόθεση ήρθε στο φως με τον εντοπισμό ενός κλεμμένου φορτηγού με πλαστές πινακίδες, που ο οδηγός του έβαλε καύσιμα σε ένα πρατήριο στο Γομοστό και έφυγε χωρίς να πληρώσει...

Απίστευτη υπόθεση που ενδέχεται να αποκαλύψει την δράση κυκλώματος εμπορίας σκύλων, ήρθε προ ημερών στο φως με τον εντοπισμό ενός κλεμμένου φορτηγού με πλαστές πινακίδες, που ο οδηγός του έβαλε καύσιμα σε ένα πρατήριο στο Γομοστό Αχαΐας και έφυγε χωρίς να πληρώσει!
Σύμφωνα με το protothema.gr όλα ξεκίνησαν όταν το φορτηγό που έφερε γαλλικές πινακίδες σταμάτησε στο βενζινάδικο και ο οδηγός -που, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, φερόταν περίεργα- ζήτησε να του βάλουν 200 ευρώ πετρέλαιο. Όταν γέμισε το ντεπόζιτο, ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει αέρα στα λάστιχα και μόλις εκείνος πήγε να φέρει την συσκευή, πάτησε γκάζι και έγινε καπνός!
Ακολούθησαν αναζητήσεις στην εθνική οδό, αλλά το φορτηγό κατάφερε να περάσει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Όμως, η περιγραφή που είχε δώσει ο υπάλληλος του πρατηρίου για ένα περίεργο λογότυπο που έφερε, οδήγησε στον εντοπισμό του στην περιοχή Ευπάλιο όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.
Μόλις άνοιξαν την καρότσα, οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με περίπου 25 σκυλιά!
Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι τα τετράποδα προορίζονταν για παράνομη εμπορία και η έρευνα γι’ αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο μεταξύ, διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό αναζητούνταν από μέρες ως κλεμμένο, αλλά οι αλβανικές πινακίδες που έφερε νόμιμα είχαν αντικατασταθεί με πλαστές με γαλλικούς αριθμούς!

πηγή:http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!