Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018

Καινούργιο :Το απορριματοφόρο άδειασε τον ένα κάδο και παράτησε τον άλλο γεμάτο (φωτο)

>
Τις διαμαρτυρίες Δημοτών προκάλεσε η σημερινή συμπεριφορά των υπαλλήλων του απορριματοφόρου του Δήμου Αγρινίου ,όπου...
κατά την διέλευση και το άδειασμα των κάδων στο Καινούργιο ,σε σημείο του χωριού επέλεξαν να αδειάσουν τον ένα κάδο σκουπιδιών(πράσινο) ,ενώ τον επόμενο σε απόσταση περίπου 100 μέτρων τον προσπέρασαν και τον παράτησαν γεμάτο.Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν στο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Πάνο Κομποτό, ο οποίος διαπίστωσε ο ίδιος το γεγονός και μάλιστα επικοινώνησε με το "Κ" και ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει επιλεκτικός καθαρισμός κάδων.



Το περιστατικό δημιουργεί όπως είναι φυσικό πολλά ερωτηματικά και μάλιστα εν'μέσω υψηλών θερμοκρασιών ,ενώ αναμένουμε την απάντηση των υπεύθυνων του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου ,όταν ενημερωθούν για το περιστατικό.




Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στις 09:00 π.μ σήμερα 13-8-2018.

7 σχόλια:

  1. Κάπου έχω χαθεί...Οι δημότες ενημέρωσαν τον κ.Κομποτό και ο κ.Κομποτός το Καινοθργιοπρεςς,αν κατάλαβα καλά .Καλά ο Πάνος δεν είναι ο ίδιος αυτοδιοικητικός και να πάΡει ο ιδιος τον αντιδήμαρχο να τον ενημερώσει ή να καταγγείλει το συμβάν;Ποιος πρέπει δλδ να το΄κάνει,αν δεν το κάνουν οι εκλεγμένοι τοπικοί;

    Ο Δικαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τοπικό συμβούλιο για να μη ξεχνιόμαστε έχει απλά γνωμοδοτικό χαρακτήρα και από εκεί και πέρα όλα περνάνε στα κεντρικά του Αγρινίου προς έγκριση. Καλλικράτης καλά κρατεί το συστήμα..έμενα άλλο με παραξενεύει αφού ρε Πάνο το έχεις διαπιστώσει εδώ και καιρό τι ενέργειες έκανες; και αν έκανες και δεν εισακούστηκες δεν έβγαινες να το πεις. Με υπαρξιακή απορία..

    Ο Κονσιλιέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος εισαιρε φίλε ο κονσιλιερι που όλο τα χωνεις?πηγαινε εσυ για δήμαρχος που τα ξερεις ολα κ τα κανεις ολα σωστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω καμιά διάθεση ενασχόλησης με τα κοινά. Απο εκεί και πέρα τι ξέρω και αν ξέρω κάτι το διατυπώνω με επιχειρήματα και με εύλογα ερωτήματα. σε ευχαριστώ για την στήριξη σου. τώρα το αν κάνω κάτι σωστά η λάθος σίγουρα δεν έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Ααναφέρθηκα σε πράγματα στοιχειώδη που πρέπει να γίνονται σωστά. Οι πάντες κρίνονται και σαφώς και εγώ αλλά περιμένω να γίνεται με επιχειρήματα.

    Με ορθό λόγο ..

    Ο Κονσιλιέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με τα κοινα ασε τους άλλους να ασχολούνται κ μην επικρινεις τους πάντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας εμπόδισα εγώ προσωπικά; Όσον αφορά διαπιστώσεις και ερωτήματα τα οποία κάνω
      θεώρησε τα καλοδεχούμενα και κίνητρο προς βελτίωση και τίποτα περισσότερο. Όσον αφορά το συλλογισμό εφόσον δεν ασχολείσαι με τα κοινά δεν πρέπει να έχεις άποψη θα τον χαρακτηρίσω επιεικώς άστοχο και κάλο είναι να μην εκφράζονται τέτοιες απόψεις ισοπεδοτισμού.
      Ο Κονσιλιέρι..

      Διαγραφή
    2. επίσης σε όσα έθεσα ουδεμία απάντηση και κάποιοι είναι εκτεθειμένοι..Στο εξής δεν μπορώ να χαλάω το χρόνο μου χωρίς να απαντηθούν επαρκώς και με επιχειρήματα τα όσα επισημαίνω..πάω να φάω ψαράκι και όταν επιστρέψω να ακούσω σοβαρά πράγματα..τέρμα η ώρα του παιδιού και η ανοχή μου.

      Με μομφή

      Ο Κονσιλιέρι

      Διαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!