Σάββατο, Αυγούστου 11, 2018

Καινούργιο :Δυσλειτουργία στο συντριβάνι λόγω αντικειμένων

>
Προβλήματα στην λειτουργία του συντριβανίου στην Χαραυγή και συγκεκριμένα στο σύστημα κυκλοφορίας και ανακύκλωσης του νερού παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες...

Το νερό στο συντριβάνι πρασίνισε,άφρισε  και είχε δυσοσμία,όπως ανέφεραν Δημότες.




Για το γεγονός ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου και σήμερα έγινε  καθαρισμός.


Όπως διαπιστώθηκε μέσα στο συντριβάνι βρέθηκαν σπασμένα τούβλα,κεραμίδια,άμμος,λάσπη αλλά και σκουπίδια τα οποία προκάλεσαν την δυσλειτουργία.
Αναμένεται να ενημερωθεί και το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου Αγρινίου για να ελέγξει εκ'νέου το φίλτρο και την εγκατάσταση.

Ο κ.Ευθυμίου κάνει έκκληση στους επισκέπτες της πλατείας και κυρίως στους ενήλικες συνοδούς να είναι προσεκτικοί και να μην αφήνουν τα παιδιά να πετάνε αντικείμενα στο συντριβάνι για την αποφυγή προβλημάτων που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στην εγκατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι το συντριβάνι ήταν κατεστραμμένο για πάρα πολλά χρόνια, μόλις πριν περίπου 2 μήνες έγινε ολοκληρωτική ανακατασκευή από την Δημοτική Αρχή και έγινε πόλος έλξης σε καθημερινή βάση για τους Δημότες.

1 σχόλιο:

  1. θα πάω πίσω κάνα δυο χρόνια..όταν ξεκινούσε το όλο θέμα με την ανακύκλωση. θυμάμαι ελάχιστοι η μην πω ένας προσπαθούσε να ενημερώσει το χωρίο για το θέμα αυτό.πρώτα ενημερώνεις και διαπαιδαγωγείς και μετά προχωράς σε έργα. Αλλιώς φτιάχνεις και μετά ξανατρέχεις. με περιβαλλοντική συνείδηση..

    Ο Κονσιλιέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!