Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018

Καινούργιο :Δυσαρέσκεια μελών του Τοπικού Συμβουλίου για μη έγκαιρη ενημέρωση της συνάντησης για τα "θέστια"

>
Την δυσαρέσκεια τους για την μη έγκαιρη ενημέρωση τους σχετικά με την συνάντηση της Κυριακής 12-8-2018 του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Κ Καινουργίου με το Δ.Σ της Δόξας για συζήτηση και προγραμματισμό των φετινών εκδηλώσεων "Θέστια" εκφράζουν ...
τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Πάνος Κομποτός ,Θανάσης Κούτσικος και Γιώργος Φλώρος.

Όπως ισχυρίζεται ο κ.Κομποτός που επικοινώνησε με το "Κ"κανένας από τα μέλη δεν παρέστησαν στην σημερινή συνάντηση (πλην του προέδρου Κώστα Ευθυμίου)καθώς δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα
 για μια τόσο σημαντική συνάντηση.
Επίσης ο κ.Κομποτός τόνισε και  την ενόχληση για την μη συμμετοχή και άλλων εκπροσώπων του Τοπικού Συμβουλίου Καινουργίου στην συνάντηση με την αντιδήμαρχο Αγρινίου κα.Παπαγεωργίου ,που είχε προηγηθεί για το ίδιο θέμα.


5 σχόλια:

  1. Οι άφαντοι εκλεγμένοι σύμβουλοι ήθελαν και ενημέρωση
    Στα αλλα προβλήματα που εντιμετωπίζει τούτος ο τόπος που είναι;
    Εχετε δει ποτε κανέναν από αυτούς.
    εδώ έγιναν καταστροφές από πλημμύρες και ήταν άφαντοι.
    Είναι που είναι χάλια τα ΘΕΣΤΙΑ μην τα κάνετε χειρίτερα κύριοι
    καθίστε εκλεγμένοι όσο σας αναλογεί και πάτε στο καλό μετα τις εκλογές
    αυτοί οι άφαντοι τι παρέμβαση έκαναν τόσα χρόνια για το καλό του τόπου μας
    τι καλό έκαναν;
    Ας το αναλογιστούν οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετρησα και δεν βγαινουν. ο Θοδωρος δεν ενοχληθηκε δλδ; εσωτερικη αντιπολιτευση θυμιζει το σκηνικο.το ερωτημα ειναι το εξης που παμε και με ποιους;αυτοι δεν συνενοουνται καν μεταξυ τους. τι γινεται εδω περα;ασχετο τοπικο συμβουλιο με απαντες παροντες ποσο καιρο εχει να γινει; με απορια..

    Ο Κονσιλιερι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση του προέδρου της Δ.Κ Καινουργίου Κώστα Ευθυμίου στην συγκεκριμένη ανάρτηση
    :
    Σχετικά με το πρώτο ερώτημα η ενημέρωση ήταν τόσο έγκαιρη που ο συγκεκριμένος τοπικός σύμβουλος Παναγιώτης Κομποτός ενημερώθηκε σε λίγα μόλις λεπτά από τότε που ζητήθηκε η συνάντηση από τον ΠΑΟΚ ΔΟΞΑ Καινουργίου. Ο γραμματέας μου ανέφερε αφού πήρε την εντολή να κάνει ενημέρωση ότι ο Παναγιώτης Κομποτός ήταν παρόν και ενημερώθηκε άμεσα. Κατόπιν αναρτήθηκε και στο Καινούργιο Πρες.

    Σχετικά με τους άλλους δύο τοπικούς συμβούλους ενημερώθηκαν την επόμενη το πρωί αν και μπορεί να το γνώριζαν από το σαιτ.

    Όσον αφορά την συνάντηση με τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο επειδή ο συγκεκριμένος απέχει από την πραγματικότητα και επειδή έχει μάθει να φαντάζεται πράγματα και να τα πιστεύει, σας αναφέρω ότι δεν έκανα καμιά συνάντηση με τον δήμαρχο και την αντιδήμαρχο.

    Ο σκοπός της άτυπης συνάντησης ήταν να ενημερωθούμε σχετικά με τις δυνατότητες που υπάρχουν ούτως ώστε να γίνει μια επίσημη συνάντηση για προγραμματισμό και υλοποιήσει των πολιτιστικών εκδηλώσεων


    Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Καινουργίου

    Κωνσταντίνος Ευθυμίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού είναι έτσι πρόεδρε καλό θα ήταν να απομακρυνθεί από τέτοια θέση. Γιατί όντως μου φάνηκαν υπερβολικά και πολύ τυπικά όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος. Λυπάμαι που είναι εκπρόσωπος του χωριού μας ο κύριος Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα οσα δημιουργησε και που απαντηθηκαν απο τον προεδρο (που σιγουρα ειναι επισημα απο την στιγμη που τα λεει επωνυμα )δεν φαινεται να βοηθαει ετσι την ομαδα και το χωριο του .Λυπαμαι για την λαθος αναρτηση.Καλο θα ειναι να πλησιασει και να βοηθησει με πιο συλλογικο τροπο προβληματα και δρασεις που πρεπει να λυθουν ο κυριος Κομποτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!