Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018

«Το τέλος των Μνημονίων: Αριστερά - Προοδευτική Διακυβέρνηση»(φωτο-βίντεο)

>


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου η εκδήλωση με θέμα «Το τέλος των Μνημονίων: Αριστερά - Προοδευτική Διακυβέρνηση»...
Ομιλητές ήταν , ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής της ΕΚΙΕΑ, Φώτης Κουβέλης, ο Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος και ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής,



Η εκδήλωση ξεκίνησε περίπου στις 20:30 με τον χαιρετισμό και καλωσόρισμα του Παύλου Θεοδωρίδη,συντονιστή – επικεφαλή της Γραμματείας της Οργάνωσης Μελών Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ.





Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κ.Κουβέλης ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει επί κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ-ΑΝ.ΕΛ,τόνισε ότι έγινε η καλύτερη συμφωνία και πλέον η Ελλάδα σε περίπου 40 ημέρες βγαίνει οριστικά από τα μνημόνια,ενώ όσον αφορά την συμφωνία για το Σκοπιανό τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πέτυχε την καλύτερη συμφωνία για την Ελλάδα και τους Έλληνες.



Αναφέρθηκε αναλυτικά στα οφέλη της συμφωνίας και στην παραπλήροφόρηση που γίνεται από την άλλη μεριά την "δεξια'.Επίσης επισήμανε ότι η συνεργασία με τον Π.Καμμένο τελειώνει με την ολοκλήρωση της θητείας ,ενώ αυτή έγινε σε μια πολλή κρίσιμη περίοδο για την χώρα το 2015.

Στο τέλος αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στο να μπει ο ίδιος στο κυβερνητικό σχήμα και μάλιστα όπως τόνισε δεν είχε σκοπό την καρέκλα ,καθώς αν και θα μπορούσε δεν επέλεξε την "μεγάλη" καρέκλα,αλλά να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Δείτε απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ.Κουβέλης

Ακολούθησε η ομιλία του κ.Μυλόπουλου,ο οποίος με την σειρά του αναφέρθηκε στην συμφωνία και το τέλος της δύσκολης περιόδου ,στις συνθήκες ανάπτυξης και όλα όσα αναμένεται να αλλάξουν μετά το τέλος των μνημονίων και το νέο μοντέλο ανάπτυξης και ανάπτυξης μετά την σκληρή λιτότητα





Στο τέλος στο βήμα ανέβηκε ο κ.Κουρουμπλής ο οποίος επιτέθηκε στον κ.Μητσοτάκη για την στάση του ,τόνισε ότι ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,ενώ όπως είπε η περίοδος της αδιαφάνειας και της ρεμούλας επί ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκαν.Μάλιστα αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ δυο τρεις φορές και σύγκρινε καταστάσεις με την εποχή που το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία και τις αλλαγές που έφερε ,αν και δεχόταν πόλεμο.





Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλά στελέχη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Αιτ/νιας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου,  ενώ δεν παρέστησαν λόγω υποχρεώσεων οι Βουλευτές Τριανταφύλλου και Βαρεμένος.



Από νωρίς στον εξωτερικό χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.










3 σχόλια:

  1. Ο Δημήτρης Τραπεζιώτης που ήταν δεν τον βλέπουμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκέντρωση σανοφαγων; η Αστυνομία γιατί υπήρχε ξέρετε κάτι; έλειπε ο κ. Αποστόλου ο υπουργός Γεωργίας να μοιράσει καμία μπάλα τριφύλλι για τα ζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το ύφος του ακροατηρίου μια εικόνα χίλιες λέξεις. Λείπει βέβαια ο υπουργός κ. Αποστόλου να μοιράσει καμία μπάλα τριφύλλι. Τώρα η αστυνομία που κολλάει; ξέρετε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!