Κυριακή, Ιουλίου 08, 2018

Καινούργιο :Εκτροπή αυτοκινήτου στα Αμπάρια (φωτο-βίντεο)

>

Νέα εκτροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις 20:00 στο σημείο καρμανιόλα πριν τα Αμπάρια.
Συγκεκριμένα ο οδηγός...
ι.χ αυτοκινήτου το οποίο κινούνταν προς Παναιτώλιο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ,πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο κενό ,στο σημείο όπου συχνά καταγράφονται εκτροπές.
Ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε ενώ από τύχη εκείνη την στιγμή δεν κινούνταν διερχόμενο όχημα στο αντίθετο ρεύμα.



Με την  συνδρομή ιδιώτη Γερανού βγήκε το όχημα από το κενό ,ενώ στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Αγρινίου που ρύθμισε την κυκλοφορία και φρόντισε για την ασφαλή επιχείρηση ανάσυρσης.


Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές , αλλά η υπεύθυνη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα Δημοτικής Κοινότητας ,αρμόδιων αρχών και πολιτών για αντικατάσταση των κατεστραμμένων πλαϊνών προστατευτικών μπαρών και ασφαλτόστρωση στο σημείο "γυαλί",μετά από στροφή χωρίς ορατότητα.


4 σχόλια:

  1. Σίγουρα ο δρόμος είναι χάλια,αλλά όταν μπαίνεις κ με ..χιλιομετρα στις συγκεκριμένες στροφές ρισκάρεις να πετάξεις,

    Υ.γ δεν αναφέρομαι στο παραπάνω περιστατικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χρόνος τους τελειώνει....το μόνο σίγουρο.Ο κ.Περιφερειάρχης έχει έρθει τόσες φορές στο Αγρίνιο ,δεν μπορούσε κάποιος να τον πάει να δει το χάλι;;;Μακάρι να μην συμβεί το μοιραίο,μέχρι τώρα η τύχη είναι υπέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!!! Ως πότε θα μας φυλάει το εικονοστάσι;; Θα σκοτωθούν άνθρωποι, τι περιμένουν για να φτιάξουν το δρόμο;; Τις εκλογές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα πρέπει πρώτα να έχουμε θανατηφόρο για να παρθούν μέτρα
    Οσο δεν έχουμε θανατηφόρο δεν γίνεται τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!