Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018

Χαρούμενος που θα παίξει στην Δόξα ο Στέφανος Φραγκούλης

>
Χαρούμενος που θα παίξει στην Δόξα Καινουργίου δήλωσε σε συνέντευξη το νέο απόκτημα της ομάδας Στέφανος Φργκούλης
Ο δυναμικός επιθετικός μίλησε ...

για το πότε ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες που αγωνίστηκε, για την χειρότερη και καλύτερη ποδοσφαιρική του στιγμή και για την πορεία της περσινής του ομάδας, της Φλόγας Παλαιομάνινας στο περσινό πρωτάθλημα.

Τέλος μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Δόξα και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Πότε ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και σε ποιά ομάδα;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο 7 χρονών σε μία ακαδημία του Αγρινίου (Rocha football club) και αμέσως μετά στην ακαδημία του Παναιτωλικού όπου έμεινα πολλά χρόνια.

Σε ποιές ομάδες έχεις αγωνιστεί;

Έχω αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του νομού με τις σημαντικότερες  να είναι ο Κένταυρος Αγρινίου (Δ Εθνική και Α Τοπικό) στον Άρη Αιτωλικού στην ΑΕ Μεσολογγίου  (Δ Εθνική) και στην Φλόγα Παλαιομάνινας.

Χειρότερη ποδοσφαιρική στιγμή που θυμάσαι και ποια η καλύτερη;

Χειρότερη στιγμή για μένα ήταν όταν αγωνιζόμουν στην Φλόγα Παλαιομάνινας για ένα κρίσιμο αγώνα στα μπαράζ του πρωταθλήματος με τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Αν κερδίζαμε θα πέρναμε το πρωτάθλημα και κάποιοι άλλοι παράγοντες, όχι αγωνιστικοί μας στέρησαν αυτό που δικαιούμασταν, αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω.

Καλύτερή στιγμή είναι όταν μπορώ και παίζω ποδόσφαιρο.

Η Φλόγα πέρυσι αν και για καιρό ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έμεινε εκτός τετράδας. Πες μας δυο λόγια για την περσινή πορεία;

Πέρυσι η Φλόγα ξεκίνησε πολύ δυνατά και με πολύ μικρότερο budget σε σχέση με τις άλλες χρονιές και σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο. Η ομάδα ήταν πρώτη στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αλλά δυστυχώς δεν συνέχισε έτσι. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο γήπεδο που χρησιμοποιούσαμε ως έδρα, με τις πολλές βροχές καταστράφηκε και ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο και έτσι χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουμε εκτός τετράδας.

Για ποιο λόγο επέλεξες να αγωνιστείς τη νέα χρονιά στη Δόξα Καινουργίου;

Οι παράγοντες της Δόξας Καινουργίου με πλησίασαν πολύ όμορφα, μου έδειξαν ότι ήθελαν πολύ να με ενσωματώσουν στην ομάδα. Κατάλαβα ότι έχει σωστό πλάνο και υψηλούς στόχους και είπα το "ναι". Είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω  και για αυτούς.

Ποιος είναι ο στόχος σου για την φετινή ποδοσφαιρική χρόνια;

Προσωπικός στόχος είναι να κάνω μια καλύτερη χρονιά. Αυτό πού έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να πετύχει η ομάδα τούς στόχους της γιατί πάνω από οποιαδήποτε στόχο είναι ο στόχος της ομάδας και μετά οι προσωπικές διακρίσεις.

Ζωή Αναστασίου-olatagoal.gr 

1 σχόλιο:

  1. Αυτό έλειπε να μην είναι.Η Δόξα δεν είναι καμιά ομαδούλα,έχει ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!