Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Δόξα :Και επίσημα ο Χρήστος Αγγέλης,συνεχίζει ο Ζαφείρης

>
Σε μια ακόμη ποιοτική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Δόξα που ενίσχυσε σημαντικά την μεσοεπιθετική της γραμμή.
Η διοίκηση ...
των "μπέμπηδων" ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Χρήστο Αγγέλη.
Ο Αγγέλης είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας καθώς έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των Σαλμά, Φραγκούλη, Νταλαπέρα και Μπρέσιακα.

Ο παίκτης την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Τρίκαρδο Κατοχής όπου σημείωσε 12 γκολ ενώ στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Αχιλλέα Καμαρών (Δ' Εθνική), Εθνικό Σαγέϊκων (Δ' Εθνική), ΑΕ Μεσολογγίου (Δ' Εθνική), Αμφίλοχου (Δ' Εθνική), ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, Ομήρου Νεοχωρίου, Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και Ιναχου Βάλτου.

Ο Χρήστος Αγγέλης με δηλώσεις του στο olatagoal.gr ευχαρίστησε όλους όσους είχε την τύχη να συνεργαστεί στον Τρίκαρδο Κατοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον κο Τριανταφυλλάκη, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης που κοσμούν το ποδόσφαιρο του νομού μας, τους προπονητές τους οποίους συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους της ομάδας. Εύχομαι στον Τρίκαρδο να πετύχει τους στόχους στη νέα χρονιά.

Και μία ανανέωση με παίκτη από το το περσινό ράστερ προχώρησε η Διοίκηση .Η Δόξα ήρθε σε συμφωνία με το νεαρό μεσοεπιθετικό Θέμη Ζαφείρη για τον επόμενο χρόνο.
Στη Δόξα πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού και περιμένουν πολλά περισσότερα από αυτόν καθώς πέρυσι ήταν η πρώτη του χρονιά στην Δόξα