Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018

Κόβονται από το ΚΤΕΟ αυτοκίνητα με «γυρισμένα» χιλιόμετρα

>
Αποτέλεσμα εικόνας για AGRINIOLIKE ΚΤΕΟ
Με βάση τα προηγούμενα δεδομένα που έχουν τα ΚΤΕΟ στα αρχεία τους για τα χιλιόμετρα εκδίδονται πλέον οι βεβαιώσεις τεχνικού ελέγχου στα αυτοκίνητα...

Προσοχή λοιπόν αν αγοράζεται μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, από έμπορό ή και από ιδιώτη, τα χιλιόμετρα που γράφει το κοντέρ του αυτοκινήτου να αντιστοιχούν σε αυτά που αναγράφονται στους προηγούμενους τεχνικούς ελέγχους και να μην είναι μειωμένα.

Σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να διορθώσουν την μειωμένη ένδειξη με τουλάχιστον ένα επιπλέον χιλιόμετρο από την προηγούμενη καταγραφή στο ΚΤΕΟ. Όσα ΙΧ παρουσιάζουν ανακολουθία στον μετρητή χιλιομέτρων, θα «ακινητοποιούνται» και δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και το σχέδιο διεθνούς συνεργασίας με τα ΚΤΕΟ ξένων χωρών για όσα οχήματα έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό και διατέθηκαν στην Ελλάδα προς πώληση.Πλέον, η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από έμπορο ή ιδιώτη θα πρέπει να είναι λεπτομερής και εξονυχιστική καθώς τα χιλιόμετρα στο κοντέρ του αυτοκινήτου θα πρέπει να αντιστοιχούν σε αυτά που αναγράφονται στους προηγούμενους τεχνικούς ελέγχους και να μην είναι μειωμένα.

πηγή:https://www.dikaiologitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!