Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Καινούργιο :Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ στην Δόξα

>


Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η εξ'αναβολής Γ.Σ των μελών της Δόξας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου...
Από το Δ.Σ της Δόξας έγινε οικονομικός απολογισμός για την περίοδο 2017-2018 και εγκρίθηκε από την Γ.Σ ,ενώ στην συνέχεια παρουσιάστηκε και συζητήθηκε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά στην Α' ΕΠΣΑ.



Επίσης έγινε αναφορά στο θέμα του υπο κατασκευή δημοτικού γηπέδου ,το οποίο σύμφωνα με τις προβλέψεις θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο,ενώ οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται στον βοηθητικό χώρο.



Ακόμη συζητήθηκε το θέμα των Ακαδημιών της ομάδας και η περσινή πετυχημένη πορεία στο παιδικό πρωτάθλημα και όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε οι Ακαδημίες να συνεχίσουν όπως προβλέπεται και την νέα χρονιά.

Επαμεινώνδας Κ.Ρεντίφης

6 σχόλια:

  1. Μισο ρεπορταζ. τι εγιναν οι συμπκηρωματικες εκλογες;α ρε Αντρεα παλι εσυ θα σηκωσεις το βαρος την επομενη χρονια. καλη υπομονη ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε αν ήθελες να μάθεις τι έγινε ,τι θα γίνει στο μέλλον στην Δόξα να ερχόσουν στην Γ.Σ ,η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για τα μέλη.Και να σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη.Από τον καναπέ σου και τον υπολογιστή σου δεν βοηθάς.

      Διαγραφή
    2. καταρχας ενημερωση ηθελα πληρης.κατα δευτερον τον τροπο τον οποιο βοηθαω,σεβομαι τα μελη ειναι τελειως αλλο θεμα και αν το κανω. Υποδειξεις σε κανενα παιδακι..τωρα ξαναρωταω.συμπληρωματικες εκλογες και αποτελεσμα αυτων παρακαλαω αν γνωριζει κανεις ας ενημερωση.

      Διαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο φίλος 2:30.Σύμφωνα με την ανακοίνωση το 3ο θέμα λέει 3] Προσθήκη νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο
    4] Εγγραφή νέων μελών

    Γράφεται για τα 2 μόνο πρώτα θέματα ,τα άλλα δυο τι έγινε;Δεν συζητήθηκαν;Ρε Αντρέα βγάλε μια ανακοίνωση και πες μας το Δ.Σ της ομάδας ποιο είναι.Γιατί δεν βγάζουμε αλλιώς άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαινω η ομαδα να εχει διαφορα προβληματα αλλα και στην επικοινωνια με το κοσμο.σοβαρα τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατόπιν επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Δόξας Ανδρέα Ευθυμίου,γίνεται γνωστό ότι έγιναν συμπληρωματικές εκλογές,έγινε εγγραφή νέου μέλους και προσθήκη νέου μέλους στο Δ.Σ της ομάδας.Όταν συνεδριάσει το Δ.Σ και γίνει η νέα κατανομή των αξιωμάτων θα υπάρξει ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!