Τετάρτη, Ιουνίου 20, 2018

Καινούργιο :Λαμπαδηφορία-ποδηλατοδρομία και παράσταση Καραγκιόζη για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη(φωτο-βίντεο)

>

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη ο Σ.Ε.Α και Δωρητών Σώματος  Καινουργίου "Η Χρυσοχεριά",διοργάνωσε σήμερα το βράδυ λαμπαδηφορία-ποδηλατοδρομία στον κεντρικό δρόμο του χωριού...



Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συμμετείχαν στην πορεία στέλνοντας μήνυμα για την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Στην συνέχεια οι συμμετέχοντες επέστρεψαν στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου απόλαυσαν την παράσταση καραγκιόζη με τίτλο "Ο Καραγκιόζης Εθελοντής Αιμοδότης".

Οι διοργανωτές χαιρετίζοντας την εκδήλωση απηύθυναν κάλεσμα στα νέα παιδιά για εγγραφή στο Σύλλογο και ενεργή συμμετοχή  στις αιμοδοσίες ,καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της πορείας φρόντισε η Τροχαία Αγρινίου, περιπολικό της οποίας συνόδευσε τους συμμετέχοντες καθ'όλη την  διάρκεια της πορείας.


Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου ,με την υποστήριξη του Γ.Ν.Αγρινίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου, από τις 09:30-13:30.


















2 σχόλια:

  1. Εκτός από όλα αυτά ήταν και μηχανοκίνητη (οτιναναι)πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΊΡΑΞΕ ΑΝΩΝΥΜΕ; ..... ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΆΚΙ; Ή ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΉΛΑΤΟ; Ή ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!