Τρίτη, Ιουνίου 05, 2018

Καινούργιο :Αδιάβατος και απροσπέλαστος ο δρόμος προς "Παλιάπιδιά",διαμαρτύρονται Δημότες

>

Αδιάβατος ,απροσπέλαστος και σχεδόν κατεστραμμένος είναι ο αγροτικός δρόμος στην θέση "Παλιά πιδια" στο Κανούργιο όπως ανέφεραν στο "Κ", δημότες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά.Όπως επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες των χωραφιών ...
και των οικοπέδων ο δρόμος υπέστη σημαντικές ζημιές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του χειμώνα και από τότε δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο συγκεκριμένο κομμάτι.Μάλιστα το πρόβλημα επιδεινώθηκε με την έντονη βλάστηση η οποία κάλυψε σχεδόν τον δρόμο κάνοντας πολύ δύσκολη και καταστροφική για τα οχήματα την διέλευση.

Το "Κ" επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Καινουργίου Κώστα Ευθυμίου ,ο οποίος ανέφερε ότι ξεκίνησαν παρεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους του χωριού,όπως και σε κομμάτι του δρόμου της συγκεκριμένης περιοχής.


Διευκρίνισε ότι οι παρεμβάσεις και οι διανοίξεις θα συνεχιστούν σε δημόσιους αγροτικούς δρόμους,ενώ ταυτόχρονα, όπως ανέφερε και σε ανακοίνωση της η Δ.Κ ,καλεί τους Δημότες που αντιμετωπίζουν και έχουν εντοπίσει προβλήματα να επικοινωνήσουν μαζί του ή να καταθέσουν αίτημα στην Δ.Κ Καινουργίου για αυτοψία και καταγραφή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!