Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Καινούργιο :Γιορτή λήξης του σχολικού έτους στο 2ο Δημοτικό Σχολείο-αφιέρωμα στην αιμοδοσία

>
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου το Σχολείο γιόρτασε τη λήξη του σχολικού έτους και αποχαιρέτισε μαθητές και γονείς με μια όμορφη εκδήλωση.
Η πρώτη ενότητα της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη στην αιμοδοσία, που φέτος ...
αποτέλεσε το κεντρικό αντικείμενο δράσης της ομάδας «Νοιάζομαι και Δρω» του Σχολείου. Το αφιέρωμα ξεκίνησε με την ΣΤ΄Τάξη να παρουσιάζει την έρευνα που πραγματοποίησε για τις αιμοδοτικές συνήθειες και απόψεις των γονέων του Σχολείου.

Ακολούθησαν τραγούδια για την αιμοδοσία. Στη συνέχεια οι μαθητές της Α΄ και Β΄Τάξης παρουσίασαν ένα απολαυστικό σκετς. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα συστατικά του αίματος να μιλούν για τη λειτουργία τους και να χορεύουν στους ρυθμούς υπέροχων μουσικών!

Ακουσαν ακόμα τους λιλιπούτειους μαθητές να παρουσιάζουν με ευχάριστο και παιγνιώδη τρόπο τη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας και να καλούν όλους τους θεατές να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Μετά από το αφιέρωμα στην αιμοδοσία ακολούθησαν ευχάριστα τραγούδια και η γιορτή ολοκλήρώθηκε με τον αποχαιρετισμός της ΣΤ΄Τάξης. Οι μαθητές της Έκτης είχαν ετοιμάσει έναν σύντομο αλλά όμορφο αποχαιρετισμό που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.


Στην είσοδο του Σχολείου είχαν εκτεθεί οι κατασκευές των μαθητών στα μαθήματα της Μουσικής, των Εικαστικών και της Θεατρικής Αγωγής.

Στο τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Κατερίνα Ρεντίφη αποχαιρέτισε τους μαθητές της Έκτης και τους χάρισε εκ μέρους του Συλλόγου αναμνηστικά δώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εφημέριος της ενορίας μας π. Απόστολος Μπλέτσας, η Σχολική Σύμβουλος κ. Αγγελική Πάσχου και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Χρυσοχεριά» κ. Αγαθή Λαζούρα.

Οι μαθητές, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές. Στους μαθητές της Έκτης, ιδιαίτερα, ευχόμαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία! Τα όνειρα που θεμελιώθηκαν στο Σχολείο μας να ολοκληρωθούν και να πραγματοποιηθούν στις επόμενες φάσεις της ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!