Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

Αγρίνιο : "Όχι στα ναρκωτικά" φώναξαν αθλητές που συμμετείχαν στον 1ο αγώνα δρόμου "Οδυσσέας"(φωτο)

>


Με πάρα πολλές συμμετοχές που ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο 1ος  Αγώνα Δρόμου  «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» που  διοργάνωσα το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων &Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αιτωλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ & ο Δήμος Αγρινίου...
 Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών & της Παράνομης Διακίνησης τους (26η Ιουνίου) και συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 20 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ».

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες 5 km & 1 km, εκτός από τον αγώνα (τρέξιμο) περιλάμβανε και δυναμικό βάδισμα 5 km.

Η εκκίνηση του αγώνα των 5 km Ανδρών Γυναικών και Εφήβων Νεανίδων  έγινε από τη θέση Ερμίτσα,  ενώ η εκκίνηση του  αγώνα του 1 km για παιδιά έγινε από την οδό Χ. Τρικούπη 98, (Βυσσινόκηπος), ο τερματισμός των αγώνων ήταν στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας),όπου όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν μετάλλια.


Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση για την εξέλιξη του αγώνα και έστειλε το δικό του όχι ενάντια στα ναρκωτικά,ενώ στην συνέχεια βράβευσε διακριθέντες αθλητές.



Οι τρεις πρώτοι αθλητές από κάθε κατηγορία βραβεύθηκαν ξεχωριστά με την ολοκλήρωση όλων των αγώνων.

Ο Αγώνας διεξήχθη ομαλά και με ασφάλεια με  την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου, της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αγρινίου  και της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου.

Επίσης τον αγώνα στήριξε η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο.

Ο Διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου κ.Μιχάλης Τζακώστας δήλωσε ότι όλα πήγαν καλά ,δεν υπήρξαν προβλήματα και από την αρχή μέχρι το τέλος όλοι οι αθλητές συμμετείχαν με ασφάλεια.


Ακολούθησε συναυλία με τα Υπόγεια Ρεύματα την οποία άνοιξαν οι Dreamwalkers.














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!