Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Παιδικό πρωτάθλημα :Ηττήθηκε η Δόξα από τα Καναρίνια

>


Στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ πέρασαν τα Καναρίνια Αγρινίου μετά την νίκη επί της Δόξας Καινουργίου στον αγώνα playoff του Β' ομίλου.
Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Δάρλα κοίταξαν στα μάτια...
την ομάδα του Αγρινίου η οποία όμως ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από νωρίς εξασφάλισε την πρόκριση.

Με τα γκολ του Κοντούρη στο 8' και στο 25' τα Καναρίνια προηγήθηκαν νωρίς,ενώ στο 29' ο Πλαστήρας έκανε το 3-0 και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα.

Στο Β' ημίχρονο τα Καναρίνια πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με τον Δερβίση στο 78' και τον Τασολάμπρο στο 90' ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό

Καναρίνια Αγρινίου vs Δόξα Καινουργίου 5-0


Η ποδοσφαιρική χρονιά κλείνει με επιτυχία για τους "Μπέμπηδες",αφού τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας ,έφθασαν στον τελικό του ομίλου και ένα βήμα πριν τον τελικό της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις :

Καναρίνια (Ανδρέας Τσάμης) :Κυριλλής, Σταρακάς, Δερβίσης, Σχίζας, Τσιλιγιάννης, Φεγγούλης, Κουτσουμπίνας, Κοντούρης, Σταρακάς, Πλαστήρας, Τασολάμπρος,Χαραλάμπους, Γρατσάνης Σ., Μουχάνης, Γιαννακάς, Γρατσάνης Π.

Δόξα (Στέλιος Δάρλας) :Σοροβός Α., Πλαστήρας, Κατσούπης, Μανιαβός, Σταμούλης, Φουρλής, Βελής, Κωστόπουλος Χ., Δημητρίου, Φουντούλης Ν., Φλωρόπουλος, Μυζήθρας Δ.,Μυζήθρας Σ., Ασημάκης, Γκρίζης, Ευθυμίου, Φουντούλης Χ., Λαμπροκωστόπουλος

Διαιτητές :Τάκος(Δ), Ι.Κασβίκης(Β1), Μπάκας(Β2)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!