Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Διαμαρτυρία Φιλόζωων στο Αντίρριο (φωτο)

>

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου με την συμμετοχή και άλλων Φιλοζωικών στο Αντίρριο...

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου στον AeraFm 99.5 στην εκπομπή του Νότη Ρεντίφη ,σκοπός της σημερινής δράσης ήταν η ειρηνική διαμαρτυρία για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στην κακοποίηση   ζώων  και κυρίως των  αδέσποτων.Οι καθημερινοί θάνατοι ζώων στο Αγρίνιο και γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία κινητοποίησαν τους Φιλόζωους ,για να μπει φρένο στους ανεξέλεγκτους θανάτους και στην κακοποίηση των ζώων.
Όπως τόνισε η κα.Αναγνωστόπουλου η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλα αδέσποτα και κακώς καθημερινά κάποιοι εγκαταλείπουν ζώα έξω από το καταφύγιο ,αφού τις περισσότερες φορές δεν επιβιώνουν.

Οι πολίτες πρέπει να ενημερώνουν τον Δήμο για τυχόν προβλήματα και ζώα που εντοπίζουν,ενώ η Φιλοζωική επεμβαίνει σε περιστατικά τραυματισμών και άμεσης βοήθειας.

Σε ερώτηση για το πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου και τις εξαγγελίες για δημιουργία καταφυγίου είπε ότι ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα,υπάρχει ένας χώρος στην περιοχή του Αχελώου όπου καθημερινά τα ίδια τα μέλη της Φιλοζωικής σιτίζουν τα ζώα,ενώ ο Δήμος προσφέρει μια σακούλα τροφής.


Η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου αναφέρει:

Μερικές στιγμές από την ειρηνική διαμαρτυρία μας... Μαζευτήκαμε άτομα που αγαπάμε πραγματικά αυτές τις ψυχές... Μοιράσαμε και τα φυλλάδια μας και ο κόσμος μας έδειξε ότι η προσπάθεια μας άξιζε τον κόπο... Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Αγρινίου στον τομέα των αδέσποτων κύριο Γιάννο Φαρμάκη και την υπεύθυνη της ακτίνας εθελοντισμού κυρία Ανθούλα Μακρή που ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μας... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!