Κυριακή, Μαΐου 20, 2018

Παναιτώλιο :Σύσκεψη και ενημέρωση για θέματα Ρομά

>
Σύσκεψη με την Επιτροπή Ευπαθών Ομάδων Ρομά του Δήμου Αγρινίου και προέδρων Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ...
στην Δ.Κ Παναιτωλίου ,στο πλαίσιο συζήτησης,ενημέρωσης και καταγραφής προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες με τους Ρομά.
Η νεοσύστατη επιτροπή αποτελείται από τους :

Πρόεδρος :Ευθύμιος Γρίβας,Αντιδήμαρχος Αγρινίου

Αντιπρόεδρος:Ανθούλα Μακρή,υπεύθυνη Ακτίνας Εθελοντισμού Δ.Αγρινίου

Γραμματέας:Αλέξανδρος Κοκώνης :Αντιπρόσωπος Ρομά και Εθνικός Διαμεσολαβητής Αθίγγανων Ρομά

Μέλος :Κωνσνταντίνος Παπαθανάσης,Πρόεδρος αναπτυξιακού συλλόγου Αγρινίου «Νέα Γη» (Αη -Βασιλιώτικα).

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα παραβατικότητας ,ακούστηκαν προτάσεις για τον βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, Ρομά,προτάσεις για την καλύτερη συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου ώστε να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ.Γρίβας, δήλωσε στο kainourgiopress ότι η επιτροπή συστάθηκε πριν περίπου 3 μήνες με σκοπό να καταγραφούν τα προβλήματα και να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των Ρομά στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου,κάθε εβδομάδα σχεδόν πραγματοποιείται σύσκεψη με τοπικούς προέδρους ,προγραμματίζονται δράσεις,τα προβλήματα και οι προτάσεις καταγράφονται και οι συσκέψεις θα συνεχιστούν.

Στην χθεσινή σύσκεψη μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου,του Παναιτωλίου Λουκάς Ντζούρβας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου Γιώργος Αλεξόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!