Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2018

Πραγματοποιήθηκε η Ολοήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία(φωτο-βίντεο)

>


Συγκεντρώθηκαν πολλά δείγματα μυελού των οστών και χιλιάδες καπάκια για την αγορά αμαξιδίου...






Με σύνθημα "Ας είναι μία φιάλη αίμα το δώρο μας αυτές τις γιορτές, χαρίζοντας λίγη αγάπη και ένα χαμόγελο στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια!",βρίσκεται σε εξέλιξη η ο ολοήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία που συνδιογάνωσαν  ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου» ,με την υποστήριξη του Γ.Ν.Αγρινίου.



\




Η προσέλευση των αιμοδοτών στο Παπαστράτειο Μέγαρο ,όπου διεξάγεται ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:00 και ολοκληρώθηκε  στις 19:00.



Στο εξωτερικό χώρο παρευρίσκονταν εκπρόσωπος από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» με πλούσιο Πασχαλινό Παζάρι και δυνατότητα αγοράς χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων.
Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο.



Η πρόεδρος του Σ.Ε.Α Αγρινίου Δήμητρα Αβράμπου δήλωσε στο kainourgiopress ,ότι νέοι αιμοδότες,μαθητές, έδωσαν για πρώτη φορά σήμερα αίμα και εγγράφηκαν στον Σύλλογο.

Επίσης πάρα πολλά ήταν τα δείγματα μυελού των οστών που συγκεντρώθηκαν ,



όπως επίσης μετά το κάλεσμα του συλλόγου,συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια,τα οποία παρέλαβε η Δημοτική Αστυνομία και θα μεταφερθούν  στο 4ο Γ.Ε.Λ Αγρινίου ,όπου γίνεται η κεντρική συγκέντρωση για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου,που θα προσφερθεί στην συμμαθήτριά τους που πριν λίγες ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.








Δείτε την δήλωση της προέδρου του Σ.Ε.Α Αγρινίου Αβράμπου Δήμητρα;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!